Stilling: helse > tann >

hvordan de-lus barnet

  En av de verste fire brev ord du gruer for å høre er lus. Bare å snakke om det gjør hodet kløe, ikke sant? Lus er en av barndommen "sykdommer" som de fleste foreldre håndtere, spesielt foreldre til jenter. Heldigvis, så skummelt, skitne, og ekkelt som det høres ut, lus er ikke slutten av verden. Det har også noe å gjøre med renhold av huset eller barn. Alle har hørt det, men ingen som egentlig tror det før deres helt rent, søte, søte-smelling barnet bringer den hjem. Så du begynner å forstå at det ER sant at lus er ikke bare for skitne mennesker

trenger Du:.
Munnen vask (Listerine eller generisk form)
. hvit eddik.
dusj cap.
lusekam (metall).


en.
Dette er tidkrevende, men jeg har prøvd dette og hatt suksess. Første tingen å gjøre er å lene barnet over vasken eller i badekaret og hell munnen skyller over håret, helt mette det. Hold barnets øyne dekket, og du kanskje vil ha dem lene hodet tilbake som du ville på en salong. Så ting håret i en dusj cap og la stå i 1-2 timer.
To.
Neste skylle munnen vaske ut av håret, og gjenta prosessen med eddik. Eddik er ment å løsne limet som holder nits /eggene festet til håret. Igjen, ting under dusj cap og la på i en time.
Tre.
Når timen er opp, skylle håret. Du kan bruke litt balsam hvis gre uten at det er umulig eller smertefullt. Nå er den kjedelige delen. Sett det meste av håret på toppen av hodet med et klipp eller to. Start med bunnen hår laget, og nøye kam fra hodebunnen til slutt med lusekam. Du må gjøre dette på hver tomme av håret, og du må være grundig. Vær svært oppmerksom på nakken og bak ørene, men nits /eggene kan være over hele håret. De er bare de første stedene de vanligvis satt opp leir.
Fire.
Når grer er gjort, kan barnet ditt vaske hans /hennes håret som normalt. Behandling er vanligvis anbefales igjen i ca 10 dager. Men med mindre du har en gal angrep der du faktisk ser bugs gjennomgå i håret, ville jeg bare holde et øye med den. Mine døtre har hatt lus flere ganger, men vi har aldri hatt et angrep . . . Jeg har bare sett noen få nits hver gang . . . bank i bordet.
fem.
Selvfølgelig er du ikke ferdig. Mens barnet er klynking om iført dusjhette og være stinkende med munnen vask og eddik, må du vaske sengetøy og tepper, støvsuge madrass og tepper, pynteputer og må ha utstoppede dyr i tørketrommelen for en time, og bag opp unødvendige leker i en søppelsekk i ca en uke. Lus kan ikke holde seg i live uten en levende vert (barnets hode) for lenge, slik at sannsynligheten for at de er lurking overalt er slank. Selvfølgelig, jeg har hørt skrekkhistorier om angrep. Deretter vakuum resten av huset, inkludert sofa puter, og ikke glemme din bil møbeltrekk.

Tips og advarsler


 • stedet for kokende hårbørster, soaking i munnen vaske fungerer like bra.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------