Stilling: helse > tann >

menopause og adrenal insuffisiens

   Binyrene er svært viktig i driften av kroppen vår. Disse kjertlene produserer tre hormoner, blant annet adrenalin, kortisol og Dehydroepiandrosteron. Uten disse essensielle hormoner, ville vi ha store problemer med å mestre påkjenninger i livet vårt. Imidlertid kan det binyrene blir trøtt og helt utslitt. Når det skjer, de ikke lenger fungerer tilstrekkelig og effektivt, ifølge Safemenopausesolutions. com. Som et resultat, for mye eller for lite, av disse hormonene kan produseres.

Du trenger:.
støtte og sterk vilje

Cortisol: God og Bad

Hvis du lider av adrenal insuffisiens, vil kortisol nivåene være svært høye i løpet av dagen og fortsette å stå opp om natten. Når dette skjer, er det referert til som hyperadrenia. Kortisol kan være gunstig fordi det temmer betennelser, øker energinivået og appetitten, og moderate kroppens immunsystem. Men hvis kortisol er kontinuerlig for høyt eller for lavt, kan du til slutt oppleve osteoporose (porøse bein sykdom), som er en reell bekymring for post-menopausal kvinner. Andre resultater av ekstrem kortisolnivå inkluderer vektøkning, væskeretensjon, høyt blodsukker, nyreskader, adrenal insuffisiens, gjær infeksjoner, atrofi av muskler, kreft og allergier. Du kan også være i faresonen for kontrahering virus, bakterier eller parasitter.

Få det under kontroll Early On

Hvis adrenal fatigue ikke blir diagnostisert tidlig og behandles riktig, kan det føre til et mønster av kortisol stiger og fallende ujevnt når den prøver å balansere seg. Disse forsøkene er noen ganger forgjeves fordi binyrene blir avbrutt av faktorer som karbohydrater og koffein forbruk. Resultatet er at det hormonelle nivået er fortsatt ikke normalt og fortsetter å være for høyt om natten. Hvis du er "kablet," du ikke kommer til å være i stand til å sove, og vil være borte neste dag.

Totalt adrenal utmattelse

Når du kommer til avansert stadium, er det binyrer helt ferdig i og kortisol er aldri på riktig nivå.

Adrenalin

Hvis du er dårlig stresset og det aldri letter opp, vil binyrer være konstant produsere den "fight or flight" hormon, som er adrenalin. Dette er det hormonet som gjør ditt hjerte pund og blodet rush til hjerte og muskler. Du er i stand til å tåle mer smerte når du får en eksplosjon av adrenalin. Hjernen din begynner å fungere raskere. Men, er for mye adrenalin ikke bra for en privatperson. Det skal kun innkalt i en nødssituasjon. Hvis du er i en kontinuerlig tilstand av adrenalin-indusert vanvidd, vil adrenal medulla slutte å virke effektivt fordi det er totalt utslitt.

DHEA

The binyrer også produsere hormonet DHEA, eller debydroepiandrosterone, som hjelper oss motstå sykdom og reparere raskere og bygger vår proteiner. DHEA er nødvendig for produksjon av androgen og testosteron (mannlige hormoner at kvinner også har), og østrogen. Hvis en kvinnes binyrene er oppbrukt, vil hun oppleve en mer vanskelig overgang gjennom overgangsalderen enn det kvinnen som binyrer fungerer riktig.

Vektøkning

Ditt stress nivå kan øke når du går gjennom perimenopause eller er i fullstendig overgangsalderen, som et resultat, kan du legge på vekt, ifølge Bodylogicmd. com. Når du er under utrettelige stress, kroppen din alpinanlegg panikk-modus, noe som hindrer deg fra å miste vekt. Kroppen begynner å lagre mat fordi stress hormoner forteller det at du ikke skal spise igjen i svært lang tid.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------