Stilling: helse > tann >

prenatal helsetjenester for kvinner

   Så snart du vet du er gravid, bør du kontakte din fødselslege for å ordne en avtale. Svangerskapsomsorg er viktig for helsen og for barnet ditt. Selv om du har vært gravid før og det var begivenhetsløs, husk at for hver graviditet er unik

First Trimester Prenatal Care

God omsorg i de tre første månedene av svangerskapet er viktig fordi dette er den beste tiden å ta opp problemer med ernæring eller generelle helse. Prenatal vitaminer foreskrevet av legen din, tester blodet han ordre om å se etter infeksjoner og den fysiske evalueringer han gjør for å se etter felles problemer som høyt blodtrykk eller diabetes alle bidrar til å sikre at du er frisk nok til å gi barnet ditt trygt. Hvis du trenger behandling, er det første trimester det beste tidspunktet for å motta det.

Andre trimester Prenatal Care

I siste tre månedene av svangerskapet, vil legen din begynne å overvåke både deg og barnet mer forsiktig. Dette er når barnet får den første ultralyd for å se etter problemer med størrelse eller anatomi. Du kan ha fostervannsprøve eller andre genetiske tester gjøres for å sikre at barnet ditt er sunt. Du kan ta tester knyttet til graviditet-induced høyt blodtrykk og diabetes, og du kan bli satt på en spesiell diett eller sengeleie for å sikre deg og barnet ditt forblir friske.

Tredje trimester Prenatal Care

I det tredje trimester, du og legen din forberede for levering. Din lege besøk vil bli mer hyppige, og du kan bli oppmuntret til å gå til arbeids-og-levering klasser slik at du forstår prosessen involvert i å ha en baby. Disse klassene, drevet av sykepleiere og jordmødre som regel gjennom svært viktig informasjon du trenger å vite under fødselen. Du lærer hva du skal se etter under fødselen og hvilke tegn signal det kan være et problem. Du blir informert om smerte kontroll alternativer, og du lærer hvilke forhold ville føre til en Keisersnitt. Du lærer også om postpartum utvinning. Denne delen av svangerskapsomsorgen er svært viktig fordi det hjelper deg, din familie, og legen kommunisere under fødsel.

I de siste dagene av svangerskapet, kan legen se deg så ofte som to ganger i uken. Ultrasounds hjelpe henne beregne fødselsvekt, og bekrefter plassering og orientering av barnets hode. Hun kan diskutere inducing levering hvis du er forfalt, og hun kan diskutere en C-delen hvis barnet ditt ikke er riktig plassert for en enkel vaginal fødsel.

High Risk og Flere Graviditet

Søker god svangerskapskontroll er kritisk hvis du har en kronisk sykdom, slik som hjertesykdommer eller diabetes. Det også er viktig hvis du er over 35 år siden det er større sjanse for å ha komplikasjoner som kan skade deg eller barnet ditt.

Hvis du bærer tvillinger eller flere, må du søke svangerskapskontroll så snart som mulig. Flere svangerskap kommer med en mye høyere forekomst av komplikasjoner, og de komplikasjoner oppstår raskere enn i ett svangerskap. Forhold som svangerskapsdiabetes, tidlig fødsel og svangerskapsforgiftning krever øyeblikkelig og effektiv behandling. En av grunnene for å søke svangerskapskontroll tidlig i alle svangerskap er fordi det kan være en multippel graviditet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------