helse > tann >

hvordan bli kvitt diaré hos barn med den ungen kosthold

Posted by:  Mona Storm Nilsen    oppdatert: 2012-04-22
Den B. R. A. T. diett! Bananer, ris, Applesauce, og Toast. Dens så enkelt! I denne artikkelen vil du lære den beste måten å kurere diaré hos små barn. The Brat kosthold har eksistert for evig og det er trygt og sunt

Du trenger:. .
Noen Bananas
Kokt hvit Rice.
En krukke av usøtet Applesauce.
Noen brød til toast.


en.
Det første du må gjøre hvis barnet ditt får Diaré er å stoppe all mat forbruk og erstatte sine måltider med kokt hvit ris . Vær sikker på at du barnet drikker masse vann eller pedialyte (en elektrolytt rik drikk som er trygt, sunt, og bevarende for barn med feber og /eller diaré og oppkast).
to.
neste du vil legge i Bananas som en side til å gå sammen med ris. Du vil ønske å innføre det sakte. Den neste dagen, vil du annonsen Applesauce. Prøv det til frokost eller langs siden et måltid av Rice og Bananas.
Tre.
Sist du vil legge Toast som snacks. Det må være ren. Barnet vil kanskje foretrekke å spise Toast med Applesauce det min være lettere å svelge. Prøv å bruke Applesauce som pålegg på Toast.
Etter et par dager å spise bare fra Brat kosthold, bør barnet ditt føle seg mye bedre. Hvis diaré fortsetter etter ca 3 dager etter diett 100%, eller hvis barnet blir dehydrert eller sløv, umiddelbart ta med barnet til legen.
Du kan også prøve å gjøre Coca Cola Soda trick (Jeg har en annen artikkel om det) å kvitte Diaré, men jeg vil anbefale å prøve den ungen dietten et par dager først.

Tips og advarsler


  • Noen ganger din barnet føles ikke liker å spise. Hvis de ikke ønsker å spise ikke tvinge dem. La dem valgte det fra den ungen kosthold lyder best for dem på den tiden og gå derfra.
  • alltid holde hydrert
  • Jeg er ikke lege, og forventer at du først søke legehjelp.