Stilling: helse > tann >

hvordan du kan forbedre hukommelsen for å hindre hukommelsestap

  Vi har alle tider da noe slips våre sinn eller vi glemmer hvor vi plasserte noe som kan gjøre oss føler meg veldig uorganisert. Studier viser at å gjøre noen enkle øvelser hjernen på daglig basis kan bidra til å forbedre hukommelsen for å hindre hukommelsestap
en.
Lage notater og holde en avtale bok. Skrive ned din handleliste og avtaler vil hjelpe hjernen beholde informasjon. Gjør din lister og notater håndterbare, ikke for lang.
To.
Do daglig crossword eller sudoku oppgaver og lese så mye som mulig i løpet av dagen. Også gjøre dagen din mer fysisk utfordrende med aktiviteter som yoga eller mer utfordrende tankene som jobber med et puslespill.
Tre.
Bruk sansene dine for å forbedre din hukommelse. For eksempel, hvis du har en kommende middag avtale, visualisere severdighetene og luktene av maten på den aktuelle restauranten.
Fire.
Hvis du er høyrehendt, prøv å bruke venstre hånd for å utføre enkle, hverdagslige oppgaver. For eksempel bruke andre hånden for å pusse tennene. Dette bidrar til å stimulere hjernen.

Tips og advarsler


 • Mental trening for hjernen din er like viktig som fysisk trening for kroppen din.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------