Stilling: helse > tann >

kronisk kløende hodebunn

   Mange klø hodet da i tanke eller kontemplasjon. Andre ripe sin skalp for mange andre grunner. For disse menneskene, er et kløende hodebunn veldig tungvint og kanskje pinlig. Vite hva som forårsaker kløen kan hjelpe

trenger Du:
Enhver soft drink
. Te /juice.
Matvarer som inneholder karbohydrater lys.

Allergisk reaksjon

En allergisk reaksjon på såpe, shampo, balsam, hårspray, hårgel¨¦ eller andre hårprodukter kan føre til utslett og kløe. Selv tøyet såpe brukt i håndkle som brukes i tørt hår eller hodebunn kan gi kløe.

Seborrheic Dermatitis

Seborrheic Dermatitis er også kjent som flass. Den er forårsaket av overskytende skalering av huden. Små barn og tenåringer er mest utsatt. Forsiktig tørking av hår, fuktighetsgivende, flass sjampo og ikke overwashing av håret vil hjelpe.

Cradle Cap

Spedbarn kan oppleve det som kalles vugge cap. Dette er også skalering av huden, og kan være eksentrisk og kløende. De fleste babyer opplever dette i løpet av deres tre første måneder.

Psoriasis

Psoriasis, en vanlig hudlidelse, kan føre til en rød, flassende og kløende utslett i hodebunnen. Psoriasis kan også forekomme på andre deler av kroppen, og er behandlet med aktuelle salver, kremer og resepter.

Hodelus

Hodelus eller lus ofte forekommer i små barn, og inkluderer kløende hodebunn og synlige hvite lus. Den spres ved kontakt og behandlet med medisinert sjampo brukes til behandling av lus. Sengetøy, håndklær, hatter og hodet gear må også være nøye rengjøres.

Stress og andre årsaker

Stress kan føre en person til fast klø hodet og forårsake en kløende følelse. En endring i været eller en persons kosthold kan også være gjerningsmennene. Noen alvorlige sykdommer som lupus, tinea eller eksem kan være roten av kløe.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------