Stilling: helse > tann >

alkoholabstinens retningslinjene for behandling

   Alkohol tilbaketrekning er betegnelsen for den kombinerte fysiske og følelsesmessige symptomer som følger med opphør av drikking i individer som har blitt avhengige av alkohol. Det begynner vanligvis i løpet av timer etter å ha drukket ender, men i noen tilfeller kanskje ikke satt i for mer enn en uke. I noen situasjoner, kan alkoholabstinens være livstruende så det er viktig å følge riktig behandling retningslinjer når du prøver å avslutte et mønster av alkoholbruk

Du trenger:. .
Eventuelle soft drink
Te /juice.
Matvarer som inneholder karbohydrater lys.

overdreven alkoholbruk

Hvis du er bekymret for alkoholbruk, være klar over at overdreven alkoholbruk setter scenen for eventuelle problemer med tilbaketrekning. The National Institutes of Health satt den generelle terskelen for overdreven drikking på 15 drinker per uke for menn, og åtte drinker per uke for kvinner. En alternativ mål for overdrevent inntak er fem drinker per dag for menn eller fire drinker per dag for kvinner. Fordi noen individer kan ha tegn på alkoholavhengighet på langt lavere nivåer, er et annet mål på overdreven bruk et beløp av alkohol som forstyrrer daglige rutiner, relasjoner eller arbeidsutførelse.

Nivåer av alkoholabstinens

Det er umulig for deg å nøyaktig bedømme på forhånd hvor alvorlig din tilbaketrekning fra alkohol vil bli. Det er derfor svært viktig å informere legen din før du slutter å drikke. Mens du kanskje bare oppleve noen av de mer mindre symptomer på tilbaketrekning, slik som hodepine, svetting, svimmelhet, rastløshet, kvalme og oppkast, kan det hende at symptomene blir mye mer alvorlig.
Moderate symptomer av alkoholabstinens kan være mild beslag, forhøyet puls og økt blodtrykk. Avhengig av omfanget av å drikke din, kan det hende at abstinenssymptomer også inkluderer delirium tremens (DTS), som er en alvorlig og potensielt livstruende tilstand preget av feber, hukommelsesproblemer, forvirring, agitasjon, hallusinasjoner, dypere beslag og bratt økning i blodet trykk og puls.
Vær oppmerksom på at i hovedsak alle tilfeller av alkoholabstinens er også ledsaget av et seriøst ønske om å drikke, særlig fordi drikking, minsker ubehagelige opplevelser av abstinens. Ytterligere følelsesmessige virkningene av uttak kan inkludere nervøsitet, angst, depresjon, raske følelsesmessige endringer og tretthet. For disse kombinerte fysiske og psykiske årsaker, bør seponering kun foretas under legens omsorg.

Avgiftning Prosedyrer og Impact

Avhengig av legens vurdering, kan det hende at tilbaketrekning programmet utføres i et sykehus, behandling anlegg eller på poliklinisk basis. Uansett hvor du er behandlet, vil symptomene på tilbaketrekning er lettet med en kombinert tilnærming som kan være intravenøs væske, beroligende midler, antiepileptika blodtrykk medisiner eller vitamintilskudd. Hvis saken er spesielt alvorlig, kan du være lett bedøvet gjennom i løpet av behandlingen.
Fysisk tilbaketrekning fra alkohol kan ta opptil en uke. Men, avhengig av omfanget av alkoholbruk, kan virkningene av uttaket påvirker kroppen i uker eller måneder etterpå. Noen av effekten av å drikke, inkludert perifere nerveskader, kan være permanent.

Viktigheten av Ettervern

Vær oppmerksom på at din største post-drikking utfordring vil trolig være psykologisk. Delta i en etter-omsorg støttegruppe kan forbedre sjansene for tilpasning til livet uten alkohol.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------