Stilling: helse > tann >

anbefalte øvelser under 7 måneder av svangerskapet

   . Det er mest praktisk for gravide kvinner å delta i et treningsprogram i løpet av de første 24 ukene av svangerskapet for å opprettholde sin fysiske helse og helsen til barnet deres

trenger Du:
Plenty av tålmodighet Mobiltelefoni. Plenty med hvile.

Betydning

Prenatal trening er en viktig del i en sunn graviditet plan og kan bidra til å redusere risikoen for svangerskapsdiabetes, redusere risikoen for keisersnitt, lavere blodtrykk både mor og baby, og gjøre lettere å gå ned i vekt etter fødselen.

Typer

Svømming, gåing, jogging, prenatal yoga, prenatal aerobic, prenatal dans og utfører Kegel øvelser er alle akseptable typer trening og anbefales gjennom hele svangerskapet.

Fordeler

Fordeler av å opprettholde en øvelse diett under svangerskapet inkluderer å holde musklene i kroppen tonet, opprettholde fleksibilitet, senking av fosterets hjertefrekvens og økt utholdenhet, noe som kan forkorte levering prosessen.

Hensyn

Øvelser som involverer balanse som ski, skøyter og sykling kan være vanskelig for gravide kvinner siden deres tyngdepunkt skift som barnet vokser. Abdominal øvelser som krever liggende på ryggen i lengre tid bør unngås.

Advarsel

Kvinner som er gravide bør konsultere lege før du begynner på et treningsprogram for å få råd om hensiktsmessige øvelser og frekvensen for deres individuelle omstendigheter . Gravide kvinner bør holde pulsen under 140 slag per minutt og drikk rikelig med vann for å unngå overoppheting.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------