Stilling: helse > tann >

botemidler for pjokk rennende nese

   En rennende nese kan gjøre en pjokk elendig og grinete, noe som gjør rask behandling viktig. Behandling for en pjokk og rennende nese er forskjellig fra behandling for en voksen, fordi noen medikamenter tatt av voksne kan være farlig for barn

Årsaker til rennende nese

Fastsettelse årsaken til rennende nese er det første trinnet i effektivt å behandle den. Rennende neser forbundet med en forkjølelse eller influensa er vanligvis ledsaget av betydelig kødannelse og produserer slim som er tykk og gul eller grønn i fargen. Småbarn med en forkjølelse eller influensa vil ha flere symptomer som feber, muskelsmerter eller frysninger. Hvis barnas rennende nese skyldes allergi, er slimet tynnere og klare. Småbarn med allergier vil også vise symptomer som kløe eller rennende øyne og nysing, men vil ikke ha feber eller kroppen verker.

Medisinske Relief

Småbarn med en rennende nese på grunn av allergi kan vanligvis trygt behandles med antihistaminer. Sørg for å kjøpe antihistaminer spesielt utviklet for barn, og følg instruksjonene. Hvis du er i tvil om doseringen, ring ditt barns barnelege. Antihistaminer kan forårsake døsighet, men kan også ha motsatt effekt: stimulering. Hvis allergier vedvarer, kan du se en lege for mulige allergi testing og immunterapi. Småbarn med en rennende nese på grunn av en forkjølelse eller influensa kan ikke få så mye fra et antihistamin, fordi disse stoffene adresse allergiske reaksjoner i stedet for infeksjon. Over-the-counter kulde og influensa medisiner er ikke anbefalt for småbarn under 2 år på grunn av potensielt skadelige bivirkninger (paracetamol og ibuprofen er trygt for andre symptomer). Hvis barnas rennende nese vedvarer sammen med forkjølelse eller influensa symptomer, se barnelege for reseptbelagte medisiner (antibiotika). Vanligvis når kald eller influensa fjernes, vil det rennende nese forsvinner også.

Non-Medisinske Relief

Ikke alle småbarn kan blåse nesen godt nok til å lindre sine rennende neser for lang. Hvis din pjokk vil tolerere din stikker en pære sprøyten i nesen, kan du forsiktig sug overflødig slim ut på den måten. Saltvann spray inn i nesen kan bidra til å trekke ut slim som etter det er blåst eller aspireres ut, kan midlertidig lindre en rennende nese. Tørr luft kan irritere barnas bihulene, så å plassere en luftfukter i hans rom kan bidra til å lindre sin rennende nese.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------