Stilling: helse > tann >

de beste måtene å finne den rette acne produkt

   Akne er en hud tilstand som vanligvis finnes i tenåringer og voksne i alle aldre. Akne oppstår vanligvis i ansiktet, men kan også bli et problem på en persons nakke, bryst, skuldre og rygg. Noen kan til og med har kviser på armene. Selv akne kan forårsake psykiske selvbilde problemer, kan det også permanent skade på strukturen i huden, som resulterer i arr og mørke flekker. Heldigvis, det er mange produkter tilgjengelig for å behandle kviser og klare opp huden din

årsaksfaktorer

Akne er en hud betennelse forårsaket av en ansamling av overskytende døde hudceller og overabundant talg, et naturlig produkt laget av olje glands og brukes å smøre huden din porene. Overabundant sebum kan være forårsaket av genetikk, stress eller hormoner. Dette forklarer hvorfor mange tenåringer opplever acne i puberteten. Den buildup tresko porene og skaper cyster fylt med bakterier, noe som resulterer i betent støt på huden. Retten hudpleie diett for å kurere akne omfatter ulike produkter som løser alle disse problemene, for eksempel rensemidler som tydelig blokkering og et produkt som behandler bakteriene. Over tid, for produktene balansere hudens overflate og dens underliggende faktorer glatt bort kviser.

Cleanser

De beste akne rensemiddel er mild, olje-fri og tørker ikke ut huden, noe som vil oppmuntre enda mer sebum produksjon og forverre problemet. I tillegg bør rensemiddel ikke inneholde fysiske eksfolierer eller skrubbing perler, da dette kan gjøre betennelsen verre. Mens noen mildt rengjøringsmiddel vil være nok, noen akne lider velge et produkt som inneholder salisylsyre, en kjemisk exfoliant som kunne bidra til å åpne tilstoppede porer. Eksempler inkluderer produkter laget av Clearasil, Biore og Neutrogena. Vask huden din to ganger daglig med en mild hudrensingsprodukt. Unngå å vaske for ofte, da dette er tørking og vil bare gjøre huden din tilstand verre.

Aktuelt Behandling

En over-the-counter produktet formulert med benzoyl peroxide, en aktuell bakteriedrepende, er den beste behandling for lette å moderate tilfeller av akne. Eksempler inkluderer den populære Proactiv produktet, samt AcneFree. I konsentrasjoner på 2 prosent til 10 prosent, dreper de kjemiske bakterier som bidrar til akne cyster. Benzoyl peroxide hjelper også eksfoliere, fjerne død hud og åpne opp tette porer. Søk om å renset huden to ganger daglig eller som anvist av produsenten.

Reseptbelagte produkter

Hvis du har et alvorlig tilfelle av akne, kan det hende du ikke reagerer positivt på over-the-counter produkter. I slike tilfeller kan en hudlege anbefale en muntlig og aktuelle produktet. For eksempel, kunne han foreskrive tetracyklin, en muntlig antibiotikum som dreper bakterier som forårsaker akne. Slike oral antibiotika blir deretter parret med en aktuell eller muntlige retinoid, noe som forbedrer hudens helse og reduserer oljeproduksjonen. Eksempel reseptbelagte retinoider inkluderer Retin-A, Accutane og Differin. Diskuter disse alternativene med legen din for å finne ut om de passer din situasjon og livsstil.

Moisturizer

Når du bruker benzoyl peroxide produkter, kan enkeltpersoner oppleve tørr og flassende hud. Dermed er fuktighetsgivende avgjørende. Selv om du har fet eller kombinert hud og akne, vil du dra nytte av en fuktighetsgivende produkt. Den beste fuktighetskrem fukter huden uten å tette porene og skape kviser eller hudormer. Velg en fuktighetskrem som er oljefri, nonacnegenic og noncomedogenic. Acne-spesifikke kremer inneholder ofte salisylsyre og andre kjemikalier som kan bidra til å forbedre hudens helse. Noen mennesker velger produkter som inneholder UV-beskyttelse. Dette er kritisk ved bruk av akne behandlinger med sterkere kjemikalier som retinol, som de gjør huden mer følsom og utsatt for solen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------