Stilling: helse > tann >

farer av vann i plastflasker

   Hvis det plutselig ser ut plast vann flasker blir utstøtt av vennene dine, kan du lurer på hvorfor. Tross alt, er ikke vann sunt, og plast beholdere praktisk? Ja, men her er scoop:

Du trenger:.
Enhver soft drink
Te /juice.
Matvarer som inneholder karbohydrater lys.

Hva er galt med plast?

En kjemisk kalt Bisphenol A (BPA) finnes i de fleste plast vann flasker. The Food and Drug Administration (FDA) sier BPA er trygg i dagens nivå. Men et økende antall mennesker mener det kan utgjøre en helserisiko. Plus, plastflasker er for dyrt å resirkulere i nye flasker, og ifølge Kongressen, 30 millioner flasker havner i USA deponi eller forbrenningsanlegg hvert år.

Mulig BPA Side Effects

I dyrestudier, syntes BPA til føre til dårlig utvikling av hjernen og visse typer kreft.

Andre Risiko

Åpnet vannflasker må behandles som enhver annen mat. Hvis venstre unrefrigerated, vokser de bakterier. Skadelige bakterier har også en tendens til å vokse i gjenbrukt drikkeflasker.

Disponibel

Velg i stedet filtrert vann fra springen eller gjenbrukbare aluminium flasker uten BPA tuter. (Pass på å rense gjennom oppvaskmaskinen før bruk. )

Annen Choice

Et produkt som IceBox vann er også et godt valg. Det er vann pakket i 100% resirkulerbar papp (laget fra bærekraftige skoger) med en patentert tut som ikke tillater miljøgifter å gå i vannet selv etter at pakken er åpnet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------