Stilling: helse > tann >

fiskeolje kosttilskudd for å hjelpe smerter og betennelser

   Lenge før fiskeolje kosttilskudd var tilgjengelige, høstet mennesker i kulturer med en diett som inkluderte fisk spesielt rik på omega-3 fettsyrer de helsemessige fordelene av denne essensielle fettsyrer. Et eksempel på dette ville være det japanske folk hvis kostholdet inneholder mer regelmessige fisk inntak enn gjør det amerikanske kostholdet. Japanske folk likte mindre hjertesykdom enn sine amerikanske kolleger, i hvert fall delvis på grunn av dette kostholdet forskjellen

Bakgrunn

Fiskeolje. kosttilskudd leverer de essensielle fettsyrene eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA). Den menneskelige kroppen er i stand til å lett bruke disse formene for essensielle fettsyrer. I kontrast. plante-baserte tilskudd av omega-3 fettsyrer gir alfa-linolensyre (ALA), et stoff som må konverteres i kroppen til EPA og DHA.

Forholdet

Forstå forholdet mellom betennelse og smerter vil hjelpe i forståelsen av hvordan fiskeolje kosttilskudd vil avta en ved å redusere andre. EPA og DHA arbeid i kroppen for å redusere betennelse. Betennelse fører til smerte.

Kroppen reagerer på fremmede inntrengere, enten de er patogene eller kjemikalier ikke naturlig til kroppen, av den naturlige prosessen med betennelse. Tenk på et kutt på hånden din, og hvordan kroppen reagerer på det,. Disse er mye de samme prosessene som skjer internt når betennelsen er tilstede

første omgang, sender kroppen mer blod til det berørte området, først i et forsøk på å rense området for noen inntrengere, så å svare på inntrengere. Det er derfor en ekstern kuttet blir litt rød, varm og hoven.

Samtidig, antigen krigere-histamines-komme gjennom blod-systemet til å begynne å bryte ned eventuelle inntrengere slik at kroppen kan skille ut dem.

Når denne betennelsen fortsetter, smerte resultater. Vurder hovne ledd av leddgikt og anvende de samme prinsippene til andre interne strukturer. Det er lett å se hvorfor smerten ville bli resultatet av den beskyttende inflammatoriske prosessen.

Hensyn

Fiskeolje kosttilskudd har vært gjenstand for mye nyere forskning. Resultatene av forskningen er foreløpige i den forstand at tradisjonell medisin er ennå bare på terskelen til touting fiskeolje fordeler. Alternativ medisin har omfavnet fiskeolje kosttilskudd for litt tid, avhengig av fordelene sett hos personer som har tatt kosttilskudd.

Bruker

The University of Maryland Medical Center siterer en rekke bruksområder og fordeler av fiskeolje, ikke minst som er leddgikt, inflammatorisk tarmsykdom og astma. I hvert av disse tilfellene, redusert omega-3 fettsyrer i fiskeolje betennelsen bidrar til alvorlighetsgraden av sykdommen.

Dosering

Ikke alle fiskeolje kosttilskudd er skapt like. Det er viktig å kjøpe kosttilskudd fra et anerkjent selskap som sertifiserer sitt produkt som fri for kvikksølv, kadmium og bly.

En annen avgjørende faktor i å kjøpe fiskeolje kosttilskudd er mengden EPA og DHA i hver kapsel. En gjennomsnittlig fiskeolje supplement leverer 180 mg EPA og 120 mg DHA.

The University of Maryland Medical Center anbefaler at ikke mer enn 3 g EPA /DHA tas per dag uten å være under oppsyn av en helse-omsorg profesjonelle på grunn av økt risiko for blødning i forbindelse med større doser av fiskeolje.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------