Stilling: helse > tann >

forbruker råd om varmeputer

   Varmeplatene brukes ofte til smertelindring. Denne felles husholdning element bør ikke tas for gitt fordi alvorlige skader kan oppstå hvis enheten ikke brukes riktig. Varmeplatene bør ikke brukes på spedbarn eller voksne som ikke er i stand til å føle smerte på grunn av skade, sykdom eller medisiner

Forholdsregler

Inspiser varmeputen før hver bruk. Hvis du ser tegn på slitasje, som små sprekker, ikke bruk den. Undersøk den elektriske ledningen for kutt og frynser. Ikke bruk varmeputen hvis den har missfarginger fra varme skader eller hvis bryteren gjør knitrende høres ut som en elektrisk kort. Du bør kaste puten hvis det blir for varmt eller ikke blir varmt nok. Følg alltid produsentens anvisninger for riktig bruk og oppbevaring for å unngå skade og forlenge levetiden på oppvarming pad.

Ikke koble fra varmeputen ved å dra i ledningen da dette kan forårsake skade. Rull puten eller forberede den for oppbevaring i henhold til produsentens anvisninger. Ikke krøller eller knuse puten fordi du kan skade delikate interne ledninger. Ikke bruk en varmeputen hvis du får ekstra oksygen. Hvis skaden forårsaket nummenhet, ikke bruk en varmeputen til følelsen tilbake. La aldri barn bruke en oppvarming pad uten tilsyn.

Riktig bruk

Bruk beskyttende deksel som leveres med oppvarming pad til enhver tid. Ikke plasser puten på bar hud. Plasser alltid varmeputen på toppen av kroppen din. Ikke plasser den under kroppen din som dette fører varmen til å bygge opp. Begynn med å plassere varmeputen på lav innstilling. Hvis det ikke gir nok varme, kan du justere temperaturen oppover. Ikke prøv å pin varmeputen på plass eller bruk festeelementer.

Heat terapi er vanligvis brukt for 20 minutter per økt. Vurder å sette en alarm klokke eller timer så hvis du blir avslappet nok til å sovne, vil huden ikke blir brent av langvarig kontakt med varme puten.

Rengjøring

Fjern den beskyttende dekker og rengjør det som anbefalt av produsenten. Noen oppvarming pad trekk kan vaskes med vanlig klesvask. Ikke senk pad selv. Ikke få puten eller ledningen våte. Tørk puten med en fuktig klut og la det tørke før lagring. Trekk varmeputen før rengjøring og alltid holde unplugged den når den ikke er i bruk.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------