Stilling: helse > tann >

helsehjelp alternativer for de med ingen inntekter i Florida

   Helse omsorg hoppet til toppen av problemstillingene heap i august 2009 da den amerikanske kongressen betraktet passering av en pakke som det håpet ville bringe helsetjenester til massene. Ifølge American Federation of Labor, har 47 millioner amerikanske innbyggere ingen helseforsikring i 2008. I Florida, var mer enn 3 millioner innbyggere uninsured i 2008. Florida beboere, men oppdager at helsevesenet er tilgjengelig for de som vet hvordan å få det. Selv personer uten inntekt kan få helsehjelp i Sunshine State for minimal til ingen kostnad.

gratis og rabatterte Care

På grunn av bekymring for dem uten helseforsikring, noen leger og klinikker tilbyr gratis eller redusert helsetjenester . Ring legekontorer og sykehus for å spørre om de har nedsatte eller gratis omsorg og finne ut hvem som er kvalifisert.

Ifølge en 17. juli 202C historien i Miami Herald avisen, en South Miami radiolog begynte å tilby gratis mammogram screenings for kvinner som mistet jobbene sine og deres helseforsikring. Papiret rapporterte at andre leger tilbyr rabatter til trengende enkeltpersoner. Ifølge Tony Prieto, president i Broward County Medical Association, noen leger er også slik at pasientene til å sette opp betalingsplaner som gjør det rimeligere å få dekning.

Cover Florida

I 2008 godkjente Florida lovgivende forsamling i Cover Florida helsevesenet få tilgang til program. Guvernør Charlie Crist spioneringen det som en måte å gjøre helsetjenester rimelig for 3,8 millioner uforsikrede Florida innbyggere. Programmet startet som dekker kvalifisert Florida beboere på 5 januar 2009.

Seks private forsikringsselskaper samarbeider med staten Florida for å lage en plan for rimelig dekning for dem som ikke har råd vanlig dekning. Blå Kors Blue Shield, og United Health Care er to av de private forsikringsselskapene. De er tilgjengelige i alle 67 fylker Florida. Ifølge Blå Kors Blue Shield Cover Florida plan, Florida beboere betale $ 50 for kontor besøk og $ 15 for reseptbelagte legemidler.

Under Cover Florida, assurandørene opprette helsetilbudet til Floridians som har vært uten forsikring i minst seks måneder, eller som er nylig arbeidsledige. Beboere med pre-eksisterende forhold kvalifiserer fortsatt. Dekning er frivillig.

Cover Florida gir fordeler for forebyggende tjenester, filmvisninger, kontor besøk, kontor kirurgi, øyeblikkelig hjelp, reseptbelagte legemidler, diabetiker forsyninger og medisinsk utstyr. Ingen skattepenger ble brukt til å finansiere programmet. Vanligvis dekker Florida ikke dekke sykehusinnleggelse.

Satser på Cover Florida variere basert på søkerens alder, kjønn og valgt nytte alternativer. Dekning starter på så lite som $ 23. 70 per måned. Dekning er tilgjengelig for barn, også. Florida familier som kvalifiserer kan også legge til dekning for barn under Florida Kid Care programmet.

Medicaid og Medicare

Florida Medicaid er en stat og føderale partnerskap som gir helse dekning for lav inntekt individer, også de som har funksjonshemninger. Medicaid reglene varierer fra stat. I Florida, bestemmer Institutt for Barn og Familier valgbarhet for lav inntekt barn og familier. The Federal Social Security Administration, i mellomtiden, fastslår kvalifikasjon for de med funksjonshemninger. Hvert program har sin egen ressurs og inntekt krav.

Medicare er en føderal program som gir helse dekning for personer 65 år eller eldre, og noen funksjonshemmede personer under 65 år. Medicare gir også dekning for alle personer med permanent nyresvikt som krever behandling med dialyse eller transplantasjon. Det er landets største helseforsikring program med dekning for nesten 40 millioner amerikanere. Medicare gir full fordeler for de fleste omsorg.

Florida Kidcare

Florida Kidcare er utformet for å gi lave kostnader helseforsikring for Florida beboere 18 og yngre. Kidcare dekker legebesøk, check-ups, sykehusinnleggelse, operasjoner, resepter, tannpleie, legevakt, psykisk helse og visjon omsorg. For å kvalifisere for dekning, må familiene møtes inntekt krav.

Kostnaden for Kidcare dekning varierer. Noen familier betaler ingenting, og andre betaler $ 20 per måned for dekning. I 202C staten begynte slik at familier som ikke oppfyller kvalifikasjonene for premium hjelp til å kjøpe Kidcare dekning med full sats, som ofte er mer enn $ 100 per måned.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------