Stilling: helse > tann >

hjem rettsmidler for et barn med en kald

   De fleste babyer har åtte til 10 forkjølelser per år for de første årene av livet. De vanligste symptomene er tett nese og rennende nese. Fordi det ikke finnes noen kur for forkjølelse, er det beste alternativet for å gjøre det du kan hjemme for å øke komforten til barnet ditt til han eller hun føler seg bedre. Her er noen tips fra ekspertene ved Mayo Clinic om hvordan du tar vare på dine små mens de komme

Stay Hydrerte

Opphold godt hydrert er viktig når kampen en kald. Når barnet ditt har en tett nese, er det ikke alltid lett for henne å drikke sin normal mengde væske. Vær sikker på at du oppfordrer dine liten en til å konsumere samme mengde væske som når hun er frisk. Amming kan være spesielt fordelaktig for syke barn, som mors melk inneholder beskyttelse mot de bakteriene som kan forårsake forkjølelse.

Fuktig luft

Fuktig luft er gunstig for alle som lider av en kald, som det bidrar til å hindre at slim membraner tørker ut, noe som kan forverre symptomene dine. Bruk en luftfukter i barnerommet mens han sover for å hjelpe ham puste lettere og hvile bedre. Vær sikker på at luftfukteren ikke peker direkte på hans seng, som kan føre til at arkene blir fuktig.

Steamy dusjer er en annen flott måte å gi fuktig luft. Hvis du ikke føler deg komfortabel stående i dusjen med barnet ditt, løpe i dusjen så badet luften blir dampende og så stå der med babyen --- enda noen minutter kan gi resultater.

Løsne og fjern Mucus

Ved hjelp av en over-the-counter saltvannsløsning kan bidra til å løsne noen av slim i din lille nesen. Snakk med barnelege om hva som er anbefalt for barnet ditt.

Suction slimet med en gummi-pære sprøyten. Ifølge ekspertene ved Mayo Clinic, starter du ved å klemme på sprøyten slik at den inneholder ingen luft. Deretter sette den inn i neseboret ca 1 /4 til 1 /2 tommer, peker den mot baksiden og siden av nesen. Hold spissen på plass og slipp pære. Trekk spissen ut av neseboret og klem ut innholdet i en vev. Dette kan gjentas så ofte som nødvendig for barnets komfort. Pass på å rengjøre sprøyten med såpe og vann.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------