Stilling: helse > tann >

hva er den riktige måten å pakke inn et ess bind?

   En enkel Ace bandasje er en ressurs for alle hjem medisin skap. De kan brukes til å stabilisere leddene fra en mild til enda alvorlig forstuing. De kan også beskytte leddene fra hevelse på grunn av senebetennelse. Ace bandasjer bør være go-to verktøy for felles vedlikehold. Men Ace bandasjer er helt ubrukelig med mindre pakket riktig

Wrapping en Elbow

Plasser albue i en bøyd kjeltring i en 65 -. til 70-graders vinkel. Ta wrap med rulle opp og begynne rullet rundt armen, som starter på bicepsen og overlappende bandasjen ca 1 /2 eller 1 /3 av bredden hver gang du går rundt. Fortsett rullende på denne måten til området rett under albuen og utsiden av skurken er dekket. Når området er dekket, bruk resten av bandasjen å pakke umiddelbar nærhet av albuen. Den passer må være tettsittende, men ikke for stramt. Movement bør begrenses, men armen skal ikke være nummen eller prikking. Hvis nummenhet oppstår, Bryt bandasjen i en løsere passform.

Wrapping en Wrist

Start med den rullen vendt opp rett under håndleddet. Pakk to ganger rundt håndleddet, og så bringe bryte opp over håndflaten og mellom tommelen og første finger. Gjenta bevegelsen, og så bringe vikle rundt håndleddet og tilbake rundt håndflaten og første finger. Fortsett innpakning på denne måten til roll renner ut, nok en gang gjør wrap tettsittende, men ikke nummen.

Wrapping en Ankel

Plasser roll vendt opp på toppen, midt på foten, rett over tærne. Rull vikle rundt foten, overlappende wrap 1 /2 til 1 /3 av bredden på bandasjen mens du flytter mot ankelen. Når du kommer til hælen, bringe vikle rundt ankelen, slik at hælen utsatt. Vikle rundt ankelen må gjøres i et 8-tall, som betyr hvis vikle er på venstre side av foten, må det tas til høyre side før sirkling til baksiden av ankelen. Lag to figur 8 før du går opp på leggen til kalven. Fortsett innpakning opp på leggen, igjen overlappende bandasjen 1 /2 til 1 /3 bredde sin til roll renner ut.

Advarsler

Aldri pakk så tett at den kroppsdelen blir nummen, begynner prikking eller blir blå. Vikle bør begrense bevegelse, men aldri kuttet blodtilførselen. Husk at den felles er hva som må stabiliseres slik lagre strammeste emballasjen for området.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------