Stilling: helse > tann >

hva er farene ved Tylenol for barn?

   Da bestemmer seg for å behandle barnet ditt med noen medisiner, er det viktig å kjenne risikoen forbundet med stoffet. En av de ledende smerte og forkjølelsesmidler for barn er Tylenol. Selv gir riktig dosering til et barn kan lindre smerter eller symptomer forbundet med forkjølelse eller influensa, for mye av medisinen kan føre til livstruende effekter

Typer

Selv om det fortsatt først og fremst brukes som smertestillende medikamenter, kommer Tylenol nå i mange ulike former. Spedbarn 'Tylenol og Barnas Tylenol er to av de skjemaer som kan brukes for et barns smerte, feber eller forkjølelse eller influensa symptomer. Tylenol, eller paracetamol, er en gift som kan alvorlig skade en ung barnets kropp.

Effekter

Hvis et barn får for mye paracetamol, kan det ha fryktelige virkninger. Paracetamol overdose er en av de viktigste årsakene til leverskade og leversvikt hos små barn. Her er noen av måtene som overdose ofte forekommer: paracetamol blir gitt over flere dager for behandling av smerter eller feber; blande andre legemidler med paracetamol for å lindre flere symptomer, bruk av flere medikamenter som inneholder paracetamol for å behandle forskjellige symptomer, og feiltolking doseringen.

Alle disse faktorene kan føre til paracetamol overdose. Det er svært viktig å gjenkjenne symptomer på overdose. Følgende er de tidlige tegn på overdose: sløvhet, oppkast, kvalme og magesmerter. Hvis du oppdager slike tegn innen 24 timer å administrere medisiner, bør du ringe ditt lokale Giftinformasjonssentralen umiddelbart.

Dosering

Når du bruker noen medisiner, er det viktig å sørge for å lese doseringen veldig nøye, selv om du har brukt det samme eller et lignende produkt før. Da veksler mellom å gi barnet (alder 2 og eldre) Barns Tylenol og gi barnet ditt Spedbarn 'Tylenol, må du huske at barnet faller er mer konsentrert og mye sterkere enn barn likvide Tylenol. Hvis du er usikker på doseringen beløpet, må du kontakte ditt barns barnelege før administrering av stoffet.

Forebygging

For å unngå utilsiktede overdoser, er det noen forholdsregler du må ta for å sikre barnets sikkerhet når administrere medisiner. Les dosering flere ganger. Pass på at du gir den absolutte riktig dosering. Ikke overskrid doseringen beløpet for dagen. Les ingrediensene til alle medisiner du administrerer sammen med Tylenol. Pass på at andre medikamenter ikke også inneholder paracetamol.

Advarsel

Hvis du er usikker på administrerer noen medisiner til barnet ditt, må du huske å ringe barnelege og be om råd. En enkelt telefonsamtale eller besøk kan forhindre mange misforståelser og mulige fatale hendelser.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------