Stilling: helse > tann >

hva er hjemmesykepleien for seniorer?

   Hjemmesykepleien for seniorer gir de eldre å få den hjelpen de trenger og blir værende i sine hjem. Hjemmetjenester inkluderer å hjelpe eldre med daglig aktivitet og spenner fra besøk et par dager i uken, daglige besøk og 24-timers pleie. Hjem omsorgsarbeidere arbeider som team og er vekselvis skift mens andre lever med seniorer

Du trenger:.
Evnen til å foreta en vurderingssak om en potensiell helse nødssituasjon med hjelp av datamaskinen og telefonen
<. /h4>

Opplæring

Hjem pleie byråer gir on-the-job opplæring til ansatte, instruere dem på rengjøring oppgaver som å lage senger og sanitærrengjøringsmidler praksis. De er utdannet i ernæring og matlaging spesielle dietter. Byråer lære arbeidstakere hvordan du utfører førstehjelp og beredskap protokoller. Noen byråer krever formell opplæring i eldreomsorgen på lokale skoler eller yrkesskoler. Hjem Helsearbeiderne har ofte knytte's eller bachelor-grad i sykepleie. Hjem omsorgsarbeidere bestå en fysisk undersøkelse, inkludert screening for smittsomme sykdommer som tuberkulose. Byråer gjøre bakgrunnen sjekker på alle ansatte.

Valgfritt sertifisering

Hjem omsorgsarbeidere ikke må få nasjonal godkjenning, men programmer som National Association for Home Care og Hospice hjelper dem med å dekke industristandarder. For å få sertifisert, må du fullføre en 75-timers kurs. En sykepleier observerer og dokumenter kompetanse i 17 ferdigheter, og du må ta en skriftlig eksamen.

Internett

Tjenester fra hjemmet omsorgsarbeidere inkluderer rengjøring en senior hjem. De jobber for eldre personer som ikke lenger er i stand til å utføre denne oppgaven på grunn av noen form for fysisk begrensning. Rengjøringstjenester er enten lang sikt, der arbeidet holder med kunden sin, eller kort sikt, for eksempel når et senior er utvinne fra kirurgi eller en sykdom. inkluderer tjenester rengjøring, innkjøp av mat, matlaging og klesvask.

Personal Care

Hjem omsorgsarbeidere bidra til å ta vare på sine seniorer personlig hygiene. Disse oppgavene inkluderer bading, dressing, grooming, tar seniorer på badet og flytte dem fra stoler til senger. Hvis eldre er sengeliggende, disse utdannede fagfolk endre bleier, flytte seniorer og erstatte skittent ark. Gjenværende rent hindrer utvikling av infeksjoner og bed sår.

Kameratskap

Companions opphold med homebound eldre som er alene. Hvis de bor sammen med venner eller familiemedlemmer som arbeider på dagtid, deres kjære ansette en hjemmesykepleien person, som en barnevakt, som holder med senior i løpet av dagen. Denne personen kan utføre rengjøring og personlig pleie, eller de kan leke, lese, snakke eller ta med klienten på utflukter. Dette hindrer seniorer i å bli ensom.

Home Health Care

Dette er en spesiell avdeling av hjemmetjenester for eldre. Hjem helsepersonell må kunne administrere medisiner, behandlinger eller akuttmedisin. Sykepleiere sjekk vitals og sørge for at seniorer tar sine medisiner. Pensjonister som har hatt slag får tjenester av tale, ergoterapi og fysioterapi. Andre arbeidstakere inkluderer hjem helse hjelpere, sosialarbeidere og psykiatriske fagfolk. Disse arbeidstakerne kan leve i eller besøke periodisk i løpet av dagen eller uken. Til tider, utfører de lys huslige plikter. Live-i hjemmet omsorgsarbeidere får betalt for sin 24-timers service.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------