Stilling: helse > tann >

hvordan å redusere natrium inntaket med Kosher salt

  De av oss med høyt blodtrykk vet at høy salt bruk kan legge til våre problemer. Vi må se etter natrium innhold på etikettene til alle pakkede varer, hermetikk og snacks. Vi prøver også å begrense vår natrium inntaket i vår egen matlaging. En av måtene du kan gjøre dette på er ved hjelp av Kosher salt, tilgjengelig i alle supermarkeder. Regular salt har 590 milligram natrium per 1 /4 teskje, mens Kosher salt har 480 milligram per 1 /4 teskje, en besparelse på 110 milligram per teskje brukt. Her er hva du må gjøre.

Du trenger:
Kosher salt


en
Tøm salt containere, salt shakers. . . Bruk denne til å vaske og oppdatere avløp i din synker. Legg noen ekstra pakker av salt i skapet ditt til denne også.
To.
Fyll all salt containere og Shakers med Kosher salt bare. Ikke glem at Shakers du bruker av ovnen til matlaging. Kosher salt er også større krystaller enn vanlig salt, og dermed bruker du mindre når riste på maten.
Tre.
Nå, forberede vanlige rettene på vanlig måte, men ved hjelp nye salt (Kosher), og du vil se en nesten umiddelbar forskjell i oppbevaring av væske i kroppen din, og i blodtrykket tall.

Tips og advarsler


 • Hvis du baker brød fra grunnen av, med mindre du har spesifikke oppskrifter for bruk av Kosher salt, betyr det ikke fungerer like godt. Bruk vanlig salt for stigende deig oppskrifter. Dette er virkelig den eneste grunnen til å holde noen fast salt på hånden.
 • Hvis du har høyt blodtrykk, får en lavpris-skjerm, slik at du er i stand til å holde orden på det.
 • alltid fortelle legen din om eventuelle endringer i kostholdet ditt.
 • Kosher salt er ikke iodized. Hvis du har noen thyroid problemer, sjekk med legen din før du bruker den.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------