Stilling: helse > tann >

hvordan du får en sunn familie

  Er du sitter igjen lurer på hvordan du kan få hele familien til å trene eller å være sunn på en gang. Har det vært en oppgave for deg å få alle passe eller til deg selv? Det er mange måter å gjøre dette. Alle er forskjellige, og alle ønsker å gjøre noe som er bra for deres egen kropp. Her er noen praktiske store ting å gjøre for kroppen og har familien sammen på samme tid
en
Ha det gøy. Gå til parken og spille på huskene, løpe rundt, og nyte hverandre spille tag eller noe annet som du bruker til å gjøre som et barn. Grunnen voksne ikke gjør dette er fordi de er enten flau eller de ikke har energi til å gjøre dette. Husk at barn er sprekere enn voksne fordi de være aktive hele dagen og med sin egen fantasi de lager spill å leke med hverandre. Din lokale park kan også ha aktiviteter som du kanskje ønsker å forske på ditt lokale bibliotek.
To.
Go kjører eller går. Dette er gøy, og når du er ferdig alle kan sitte ned og nyte den avslappende og høy av denne aktiviteten som bringer alle sammen. Du kan snakke om det og le av de hendelser som fant sted mens du kjører eller spøk om hvordan andre ser når de kjører. Ha det gøy med trening det nøkkelen til å holde det gående. Alle vil se tilbake og tenke på hva som skjedde etterpå, og det vil gjøre minnet sine. Dette vil holde gleden av å trene barna som de blir eldre og /eller i deg selv.
Tre.
Go klatre et fjell. Hvis du har fjell i ditt område går klatre dem. Den morsomme og spennende. Den bygger også minne sine.
fire.
Du kan også gå på fotturer. Vandring er også morsomt, og du vil ikke tenke på stress som det er å sette på kroppen din mens du gjør det fordi du vil være å tenke på omgivelsene i stedet. National Parks er flott sted å gå tur. Yellow Stone National Park er en stor en å besøke hvis du ikke har vært der.
Fem.
Go utforske. Du kan gå til dyreparken som en heldagshendelse. Du vil ikke tenke på alle de gå er det du gjør fordi tankene dine vil være på hverandre og dyrene eller fakta om dyrene. Jeg vil anbefale å bo klar av food court. Den nasjonale dyrehagen samfunnet kan hjelpe deg å avgjøre hvilke zoo du vil gå til og hvilke aktiviteter som har planlagt for dagen.
6.
Play Frisbee. Selv om du ikke skjønner det å kaste og fange og kjøre for å fange Frisbee kan være timer med moro og det tar mange mennesker eller to personer til å ha det gøy med dette spillet. Dette kan være en fin trening, og du vil ikke innse at du arbeider kroppen din ut.
7.
Gå på helsestudio. Dette var min siste utvei bare fordi du ikke alltid får til å være sammen som en familie når du arbeider ut og du synes om utøvelse mens du trener. Men, ikke alle kan ta nytte av utstyret, og det er det viktigste stedet å definitivt få trening ønsket.
8.
Bad i sjøen eller havet. Du forbrenner tonnevis av kalorier mens du svømmer, og har en kokk ut ved sjøen eller havet kan bli mye moro og lage masse minne's.
9.
Ha det gøy gøy gøy. Jo mer aktiv du er jo bedre liv er, og jo mer familien din holder seg i form. Nyt livet med hverandre. Holde seg borte fra tv og popcorn fordi du ser på andre liv, mens din egen er passerer deg av.

Tips og advarsler


 • Drikk rikelig med vann
 • Ta en hånd holdt fan så ingen blir for varmt.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------