Stilling: helse > tann >

hvordan du kan spare penger på kroppen vask

  Du vil finne ut om du kan erstatte din shampoo for kroppen vask for å spare penger.
Såpe er i utgangspunktet såpe uansett hvordan det blir tappet på flaske eller navngitt. Du vil finne at de fleste kroppen vasker og sjampo har stort sett de samme ingrediensene.
Det finnes andre måter å spare penger på såpe som kjøper bar såpe eller lage dine egne, men dette er den enkleste måten å spare penger . på kroppen vask uten å forandre rutinen

Du trenger:.
Body vask
Shampoo (fortrinnsvis samme merke).


en.
en. Se på ingrediensene på kroppen vask og sjampo. Jo nærmere ingrediensene er til hverandre bedre, men betaler spesielt nøye med på de første 4:57 ingredienser. Sjansen er, de er veldig nær hverandre.
To.
To. Prøv det ut for et par dager. Du vil finne at bruk av shampoo er like bra som å bruke kroppen vask.
Tre.
Tre. Spar penger! Mange kroppen vasker koste dobbelt så mye som sjampo, så dette er en enkel måte å spare penger. Her er noen shampo du bør prøve http://www. squidoo. com /cheapbodywash

Tips og advarsler


 • Du vil spare mest penger om du bruker premium sjampo og kropp vasker, men selv om du bruker generiske merker, du vil spare en dollar eller to uten arbeid.
 • Jeg har ikke hørt om noen konkrete problemer, men jeg innbiller meg hvis du har ekstremt sensitiv hud eller en hudsykdom som det liten endring i PH vil gjøre bryteren hardere.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------