Stilling: helse > tann >

måter å slutte å røyke sigaretter

   Røyking er en vane at mange amerikanere prøver å slutte men har problemer med å gjøre det, tross de mange helserisiko forbundet med det. The Centers for Disease Control og Prevention rapporterer at en av fem United States dødsfall er relatert til røyking. Røykeslutt kan være vanskelig, men det er flere metoder som du kan prøve

Forsker helserisiko

Det kan bare ta en undersøkelse av sigarettrøyking fakta til å spørre opphør. Sigaretter kan inneholde over 40 kreftfremkallende eller kjente kreftfremkallende stoffer. Nesten 85 prosent av personer diagnostisert med lungekreft er røykere, American Cancer Society rapporterer at dette er nummer én ledende kreft døden for menn og kvinner. De rapporterer også at gravide røykere kan øke risikoen for spontanabort og krybbedød i deres babyer. Hvis du er idrettsutøver, kan du være bekymret for at sigarettrøyking constricts blodkarene, øker blodtrykk og puls.

Nicotine Replacement Therapy

En metode for å slutte å røyke som har vist seg vellykket for mange mennesker er nikotin erstatning terapi. Her bruker de røyker spesialdesignet flekker, tyggegummi, pastiller eller en inhalator som inneholder nikotin. Disse elementene hjelper tilfredsstille røyker craving for nikotin uten skadelige kjemikalier inhalert gjennom sigarettrøyk. Etter hvert kan de røyker avvenne seg ut av elementet for å bli helt nikotin-fri.

Stress Reduction

For mange mennesker, er stress den fremste grunnen til at de røyker. En reduksjon i stress kan også bety en reduksjon i røyking. Møtende stress reduksjon seminarer og tidsstyring kurs kan være effektive i å redusere behovet for å røyke hvis utløseren er en følelse av overveldende. En Johns Hopkins studie viste at stress reduksjon klasser er seks ganger mer effektivt enn nikotin erstatning eller medisinsk behandling på egen hånd. Stress kan også reduseres ved å ha en god ventilering styre /lyttende øre eller delta i sunnere, aktive hobbyer som enkeltpersoner eller team sports.

Reseptbelagte legemidler

For å bekjempe nikotin cravings, kan legen forskrive Chantix eller Zyban , to FDA-godkjente legemidler. De hjelper kampen cravings ved å arbeide med nevrotransmitter nivåene som bidrar til nikotinavhengighet, eller gjør hjernen din reseptorer mer tilgjengelig for nikotin slik at suget dør ned raskere.

Akupunktur

Akupunktur har vært brukt i orientalsk medisin mot mange forhold, blant annet røyking. Akupunktur innebærer sterilisering nåler og deretter sette dem inn i ulike steder av kroppen. Teorien er at ved å peke på disse punktene, som ofte er sentrale nervesystemet flekker, åpner kroppen din opp og gir bedre flyt av healing væsker. Før selve akupunktur brukes, kan det hende at spesialist intervju du først å se hvilke områder vil bli gjort. For eksempel, hvis din røyking er på grunn av stress fra andre plager som angst, kan han benytte tilknyttede trykkpunkter. Han kunne også ta opp den effekten av å være en ikke-røyker etter akupunktur. Han kan foreslå å bruke nevnte nikotinplaster etter akupunktur økter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------