Stilling: helse > tann >

medisin for en sår hals mens gravid

   Å være gravid kan gjøre deg mer utsatt for forhold som en sår hals, men du kan ikke ta noen form for medisiner uten medisinsk tilsyn fra din helse-omsorg leverandøren. Det betyr at du ofte igjen på jakt etter måter å takle symptomene dine uten å bruke medisin som kan skade babyen. Velg legemidler som er kjent for å være sikker, eller ringe legen din dersom du har spørsmål

Du trenger:
muligheten til å foreta en vurderingssak om en potensiell helse nødssituasjon med hjelp av din datamaskin og telefon.

Pain Relief

Hvis du opplever en sår hals, kan du ta visse over-the-counter smerte medisiner for å hjelpe deg å føle deg bedre. Mens ibuprofen er generelt ikke trygt mens de er gravide, er acetaminophen trygt å ta. Hvis sår hals synes å vedvare eller bli verre over tid, gjøre en avtale for å besøke legen, som vil være i stand til å forskrive et antibiotikum hvis sår hals er et resultat av noe mer enn vanlig forkjølelse, for eksempel streptokokker.

Cold Legemidler

Du skal aldri ta noen form for kaldt medisin mens hun var gravid, med mindre dette er uttrykkelig tillatelse fra din helse-omsorg leverandøren. Cold legemidler ikke bare tilbyr smertelindring, men kan også være hoste suppressants, slimhinneavsvellende og expectorants, noen av dem kan ikke være sikker for graviditet. Feile på siden av forsiktighet og bare ta paracetamol sammen med andre legemidler som legen har forskrevet.

Naturmedisin

Hvis du ikke ønsker å ta over-the-counter medisiner for å bekjempe dine sår hals , se til homøopatisk medisin for å gi deg noen lettelse uten bruk av rusmidler. En te laget med sitron og honning kan være veldig beroligende til halsen. Gargling med varmt saltvann tre ganger per dag kan drepe eventuelle bakterier nagende i halsen. En varm dusj eller et misting luftfukter vil holde halsen fuktig og redusere smerte. Legg litt eukalyptus i en kjele med kokende vann og puste i noen av damp. Disse midler er trygge når du er gravid og svært effektiv.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------