Stilling: helse > tann >

Hvordan finne ut om barnet ditt har ADHD

   Attention underskudd hyper aktivitet lidelse eller ADHD er svært vanlig hos barn i disse dager. Mange kaller det en lærende lidelse eller funksjonshemming eller ADHD bipolar lidelse. For lenge siden en hyper gutt var bare en hyper gutt. Tross alt de fleste barn har en tendens til å ha høyt energinivå. Men i noen tilfeller deres hyper aktivitet kan faktisk være gjenstand for en reell lidelse. I dag har vi mange tilgjengelige behandling er for denne lidelsen, og er klar over tegn og symptomer på ADHD

Du trenger:.
Container for kalde snacks.
container for ikke-nedkjølt snacks.
rekke nedkjølt snack-size sunn mat.
ulike pre-pakket, sunn snacks i enkelt tjene størrelser.


en.
Prøv å legge merke til hvis barnet ditt har problemer med å betale oppmerksomhet eller blir lett distrahert. Barn med ADHD har en tendens til å ha en veldig kort oppmerksomheten span. Dette kan føre til problemer når det kommer til å gjøre lekser og fokusere på skolen.
To.
Vær oppmerksom på barnets kroppsspråk. Hvis de alltid synes å være urolig eller konstant bevegelse dette kan være et tegn. I de fleste, men ikke alle tilfeller, barn med ADHD har problemer med å sitte stille. Kanskje de vil alle plutselig hoppe opp og løpe rundt, eller kanskje det vil bare være en konstant spretter kneet.
Tre.
Finn ut om barnet ditt har problemer med å følge forespørsler og bor på oppgaven. ADHD gjør det svært vanskelig for barna å lytte til voksne og huske hva de blir fortalt. Deres sinn er stadig racing på hva som synes som en million miles i timen. Hvis barnet ditt er å demonstrere noen av disse symptomene jeg anbefale å få dem testet for ADHD av legen din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------