Stilling: helse > tann >

hvordan å gi opp sigaretter for gode

  Alle som belemrer med røyking vane har trolig spøkte om det mange ganger. "Jeg kan slutte når jeg vil, jeg har gjort det hundre ganger". Jeg, til, kjenne frustrasjonen til å falle av vognen, men plukker deg opp og bli med meg i den røykfrie verden

Du trenger:.
Røyking hjelp av ditt valg, gum, patch, etc.
.
En god support team.
Tålmodighet og selvtillit.


en.
Din klar til å avslutte vane. Det er kjempebra! Første kvitte seg med alt som røyking i hjemmet og bilen. Kast ut de tomme pakker og rumper, vaske og legge bort den askebegre, gir bilen en god vask. Gjør alt du kan for å bli kvitt severdighetene og lukter av sigaretter.
To.
Ikke skamme seg for å få en røykere hjelp. Alt som hjelper er gull. Jeg brukte lappen, valgte broren min svigerbror tyggegummi. Jo mindre spenning du opplever, jo bedre suksessen du vil ha. Husker, skjønt, det er ikke magi. Du vil fortsatt ha noen tøffe dager fremover i de første par ukene. Bare bli med det. Husk å følge pakken. Ingen endringer!
Tre.
Når du har en dårlig craving ta flere dype åndedrag. Drikk rikelig med vann i løpet av dagen for å skylle ut systemet. Hvis mulig, gå rundt blokken, eller opp og ned trapper hjemme eller din arbeidsplass. Det er en forferdelig følelse, jeg vet, men det vil passere. Dette er spesielt viktig hvis du har valgt å gå cold turkey.
Fire.
Omgi deg med positive mennesker. Dessverre, som de fleste røykere vet, det faktisk finnes folk der ute som prøver å sabotere din slutte. Det viktige menneskene i livet ditt vil forstå hvorfor du er edgy, og vil være med å trekke for deg. For meg, etter ca tre måneder, våknet jeg opp en morgen og craving var borte. Jeg visste at jeg hadde lyktes. Bo med det og du vil ha den dagen også. Det har gått tre år, og jeg føler stor.

Tips og advarsler


 • Med prisen på sigaretter, vil du spare en bylt
 • Hvis du kan, delta i et treningsstudio. Hvis ikke, excersize så mye som mulig hjemme.
 • Vil ikke det være fint å slippe å stå ute i regn eller snø bare for å ha en røyk? Det er en røykfri verden.
 • Ikke fall for røykere favoritt, "Jeg skal bare ha en. " Vi har alle vært der, og det aldri stopper på ett.
 • Unngå røyk situasjoner når du kan. Din røyking venner vil forstå hvorfor det ikke.
 • Unngå alkohol. Måte å lett å miste vil drive med en kald en i hendene.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------