Stilling: helse > tann >

hvordan å planlegge for en influensapandemi

  Det er alle typer av artikler om hvordan å forberede seg på en pandemi, men denne informasjonen vil gi deg en sjekkliste over ting å gjøre nå. Hvis du er den primære omsorg giver av husstanden, og blir du syk med influensa, kan måltid forberedelse bli vanskelig. Men, hvis du følger disse enkle trinnene, vil familien være godt forberedt for et måltid

Du trenger:.
Canned tunfisk eller laks
. Ground hamburger kjøtt.
Frozen hamburger karbonader.
Peanøttsmør.
Blokker av ost. MobiltelefoniFlaskevann.
Kaffe.
Frozen Orange juice.
Frozen popsicle (for å lindre sår hals og feber).
Gatorade eller andre idretter drikke som hjelpemiddel i hydrering.
Frokostblanding.
Bokser med kjeks. MobiltelefoniPasta eller Ramen Noodles.
Rice.
Eske makaroni og ost.
Forberedt Spaghetti saus.
Frossen lasagne.
Frozen Pot Pies.
Hermetiske grønnsaker.
Hermetisk supper.
Sesongmessige frukter.


en.
Begynn å handle nå for elementer fra "ting du trenger"-listen som er på salg. Du må kanskje lagre større gjenstander i kjellere eller andre kjøligere steder. Hvis du ikke har et kjølig sted, vurdere å kjøpe en stor plastikk bin å huse disse ekstra elementer.
To.
Start lage gryteretter å putte i fryseren. Hvis du er den primære omsorg giver og få deg syk, kan noen i din familie trekke en ildfast ut av fryseren og varme den opp for et raskt måltid.
Tre.
Kjøp hamburger kjøtt i bulk som vil bli billigere. Del den i £ 1 porsjoner, koke og fryse den i en zip-lås pose. Ved å ha kjøtt som allerede er kokt, kan et måltid gjøres raskt ved å legge en boks med makaroni og ost, tilberedt spaghetti saus eller hamburger hjelperen. (Se min artikkel med tittelen Slik klargjør Hamburger Meat for Future Meals. ) En annen idé er å sesong noe av kjøttet med pakket taco krydder å gjøre raske Tacos til middag en kveld.
Fire.

Kjøp sesongens frukt som jordbær og blåbær. De kan fryses nå og gjort til rister eller smoothies legge et løft av antioksidant for noen syke familiemedlemmer. Se også etter poser med frosne fuits som er i salg.
Fem.
Lag familiens favoritt suppe, lapskaus eller chili oppskrift. Frys dem komfort matvarer i 2 -. 4 person porsjoner slik at de enkelt kan tines og klar til å tjene

Tips og advarsler


 • se etter Hvordan forberede Make Ahead Gryteretter
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------