Stilling: helse > tann >

hvordan vite om du kan være gravid

   Hvis du mistenker at du kan være gravid, er her et par ting å se opp for og råd til å avgjøre for at du er gravid .
en.
Det er en mulighet du kan være gravid hvis du har gått glipp av en periode. Ubesvarte menstruasjonen ikke alltid indikerer svangerskap som stress, være undervektig og mange mulige medisinske problemer kan være årsaken til en savnet perioden. Men hvis du har gått glipp av den månedlige perioden graviditet bør likevel vurderes.
to.
Føler du kvalm? Kvalme kan også indikere en mulig graviditet. Visse matvarer og lukter kan plutselig gjøre deg syk til magen og dine matvaner endre: de enten plukke opp eller bremse ned. Kvalme alene ikke tilsier alltid graviditet, men mange som har blitt gravide føler seg kvalm i de tidlige stadier.
Tre.
Hvis du har en hjemme-plast spekulum, kan du observere utseendet til os. Hvis det er lilla i fargen, som kan indikere du er gravid. Mange kvinner eier ikke en hjemme-spekulum men du kan bestille den over internett, og vise os trygt og diskret med en lommelykt og speil.
Fire.
Hvis du mistenker at du er gravid den beste tingen å gjøre er å kjøpe en på-hjem graviditet test, og deretter gjøre en avtale for å se din lege. Legen din kan kontrollere om du er gravid og hjelpe deg med alle de neste trinnene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------