Stilling: helse > tann >

premenopause behandlinger

   Omtrent 70 prosent av kvinner som nærmer seg overgangsalder opplever premenopausale symptomer. Disse symptomer på ubalanse i hormonene østrogen, testosteron og progesteron kan vare i noen måneder, år eller for resten av livet. Behandlinger varierer fra konvensjonelle hormonell-substitusjonsbehandling til alternativ medisin. Ulike kvinnelige kreft, hjertesykdommer og andre sykdommer er forbundet med konvensjonelle medisinske tilnærmingen. Den alternative tilnærmingen kalles bio-identiske hormonbehandling.

Du trenger:
vann
. parfymefri hud produkter som olje av Olay eller noen Avon produkter.

Symptomer på en hormonell ubalanse

Mange kvinner opplever hetetokter, nattesvette, håravfall, ansiktshår, humørsvingninger , depresjon, mangel på motivasjon i normale aktiviteter, vektøkning og hjertebank under premenopause. Disse symptomene kan forstyrre daglige liv, og at forstyrrelser har sendt kvinner til leger og alternative utøvere for helse løsninger.

Konvensjonell behandling og risiko

Etter en blod hormon test, innebærer konvensjonell medisin erstatte østrogen eller bruk av et østrogen -gestagen kombinasjon.

En studie av kvinner som tar en østrogen-progestin kombinasjonen var på et noe høyere risiko for å utvikle hjertesykdom, brystkreft, slag eller blodpropp enn kvinner å ta et placebo. Østrogen fortsatt den mest effektive behandlingen for lindring av plagsomme menopausale hetetokter og nattesvette. Det kan også lette skjeden symptomer på overgangsalder, som tørrhet, kløe, svie og ubehag med samleie. For kvinner som tar østrogen alene, var det ingen økt risiko for brystkreft eller hjertesykdom, men det var en øker risikoen for slag og blodpropp, så vel som mer unormalt i mammogram tester.

Alternativ Behandling og risiko

Alternativ behandling innebærer endringer i livsstil, akupunktur eller naturmidler. Siden akupunktur kan være kostbart og ta slow resultater, urtemedisiner gir den enkleste løsningen for de fleste kvinner. Det finnes to typer urter for å balansere kvinners hormoner under premenopause;. Phytoøstrogen urter som klaseormedrue og Dong Quai, og ikke-estrogenic urter som Macafem at ernære hormonelle kjertler

Risikoen aren ' t som livet endre med alternativ behandling, men det er noen med phytoøstrogen urter. På grunn av det faktum at de erstatter noen av de manglende hormoner, vil kvinners kropper produserer mindre av sine egne, og kan føre til at kvinnen til å bli avhengig av urter. Non-estrogenic urter som macafem utgjør en lavere risiko fordi de stimulerer kvinnens hormon kjertler til naturlig produsere den nødvendige hormoner snarere enn å erstatte dem.

Livsstil endringer

Selv om en livsstil endring er den sunneste og tryggeste måten å eliminere premenopausale symptomer, er det den vanskeligste på grunn av mange restriksjoner og krav. Noen av disse endringene inkluderer en diett av østrogen matvarer (som soya, yams, epler, kirsebær, og andre sunne naturlige matvarer), et treningsprogram, reduserer stress, og eliminere behandlet sukker og mel.

Før du begynner på noe nytt

Medisin er ikke en one-size-fits-all løsning. Før du gjør noen endringer, enten de er konvensjonelle, alternative eller livsstil, diskutere dem med legen din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------