Stilling: helse > tann >

sunn mat guide for barn

   Et sunt kosthold for barn innebærer en overflod hele korn, lav-fett meieriprodukter, grønnsaker og frukt med proteiner som kjøtt, bønner og egg spises regelmessig, men ikke så ofte som korn, meieriprodukter, grønnsaker og frukt. I tillegg, oljer og fett spist sparsomt. Daglig trening er også en viktig del av et barns sunt kosthold

Best Foods for Kids

Frisk frukt, grønnsaker, magert kjøtt som kylling og kalkun, lav-fett vegetarianer kjøtt erstatter, hele korn og lite sukker korn, lavt -fett meieri og hele korn er de beste mat for barn.

Prøv å gi barnet friske meloner, bær, baby gulrøtter eller selleri som snacks i stedet for chips, saltstenger eller informasjonskapsler. Bytt full-fett meieri med hud og lite fett valg og iskrem med nonfat yoghurt. Også innbytter fettfattig vegetariske alternativer som veggisburgere når det er mulig. Pick hel-korn brød, wraps og pasta over hvitt brød og mel.

Få barna til å spise grønnsaker

Komme barn til å spise sine grønnsaker kan være utfordrende. Slipping grønnsakene i matvarer er en flott måte å sikre at barn får grønnsaker som trenger. Prøv å legge til grønnsaker og svarte bønner til quesadillas, eller bestille vegetabilske pizza i stedet for pepperoni eller ren ost. Grønnsakssuppe pakket i en termos til lunsj er en annen enkel måte å legge grønnsakene i et barns kosthold. Prøv også å tjene gulrot juice i stedet for eple eller appelsin juice til frokost.

skjul grønnsaker i godbiter som i sjokolade zucchini muffins. Den sjokolade muffins er fylt med sunt zucchini, men er så full av sjokolade smaken at selv de pickiest barnet ikke vil oppdage zucchini. Også prøve black bean brownies og søte ert guacamole.

Øvelse

Trening er en viktig del av et barns sunn livsstil. Det anbefales at et barn øvelse i minst en time hver dag. Barn som trener vil også ha sterkere muskler og bein, en slankere kropp og en lavere risiko for å utvikle svekkelse forhold som type 2 diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol. I tillegg barn som er fysisk skikket sover bedre om natten, har et mer positivt syn på livet og er mer tilbøyelige til å håndtere fysiske og emosjonelle utfordringer i skolen og livet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------