Stilling: helse > tann >

ungdom øvelse tips

   Komme riktig trening er en nødvendighet for hver ungdom. En god øvelse diett fremmer sunt skjelett og sterke muskler. Øvelse spiller en viktig rolle i å hjelpe barnet å opprettholde en sunn vekt. Trening hjelper ungdom å unngå store medisinske problemer, som diabetes og høyt blodtrykk

Du trenger:. .
Vaskeklut
Mild, noncomedogenic såpe.
Rent, tørt håndkle.
Pustende klær.

Aerobic øvelser

Ungdom bør engasjere seg i aerobic trening på daglig basis. Det trenger ikke å være for lange perioder, men det bør være lang nok til å få litt blod å pumpe til hjertet. Kombinasjoner som inkluderer løping, hopping eller rask gange, bør utføres i 30 minutter eller mer på en daglig basis.

Husk, før du sender unge involvert i noen strenge rutiner eller trening, må han strekke først. Toe berører, reiser kalv og arm sirkler er gode måter å hjelpe ungdom løsne sine muskler. Start ut med hopping knekt. Du kan ha barnet utføre 4 sett på 20, med en 30 til 60 sekunders hvile mellom settene. Hoppe tau er en annen utmerket aerobic trening for ungdom. Du kan sette barnet på en 5 minutters timer, eller ha ham gjøre 100 nonstop revolusjoner.

Ikke start barnet ut for fort. Tillat ham å jobbe seg opp som kroppen hans bygger opp et høyere fysisk yteevne.

Resistance Training

Resistance trening er en veldig bra måte å bidra til å utvikle unge muskler. Unngå vektløfting rutiner med mindre barnet ditt er minst 15. Du ønsker ikke å sette stress av tyngde til en voksende ramme. Resistance øvelser, for eksempel push-ups, sit-ups, og chin-ups kan hjelpe ungdom å utvikle betydelig muskelmasse. Sørg for at hennes form er korrekt. Det er mer viktig å utføre øvelsene riktig enn det er å gjøre masse feil repetisjoner. For eksempel, for barnet ditt for å få maksimal nytte av å gjøre push-ups, bør kroppen hennes være rett, bena sammen og helt ut. Har barnet ditt lavere kroppen hennes til hun brystet nesten berører gulvet. Har henne hold stillingen i 1 sekund før du går tilbake til utgangsstillingen. Girls 'start posisjon kan være som gutter posisjoner eller hun kan begynne med bena skulder lengde fra hverandre med knærne berøre bakken.

Trening skal være gøy

En god måte for barnet å få utøve sin kroppen trenger er for ham å gjøre aktiviteter han nyter. Kanskje din ungdom har svømming eller lange sykkelturer. Uansett aktivitet, oppmuntre det. Familieaktiviteter er muligheter for deg og barnet ditt til å binde og bli aktiv. Fotturer, camping eller volleyball på stranden gi moro og fitness fordeler for deg og barnet. Din aktivitet trenger ikke å være en formell sportsarrangement. Går ut i bakgården og kaster fotball eller Frisbee rundt, er en god måte å hjelpe barnet holde seg friske og passform.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------