Stilling: helse > tann >

de beste måtene å gjøre helsevesenet mer overkommelige

   "En unse for forebygging er verdt en halvkilo kur. " Benjamin Franklin sa det, og det er like sant i dag som det var mer enn 200 år siden. Den beste måten å møte helse-omsorg er å hindre kroniske problemer med noen enkle endringer i livsstil som alle kan adoptere. Av de 10 største dødsårsakene i USA minst halvparten kan bli direkte påvirket av endringer i livsstil

Fitness -. Hvis det kom i en flaske, ville alle ha en flott kropp. ~ Cher

Det mest omfattende tiltak for at enkelte mennesker kan gjøre i håndtering av helsespørsmål er trening og kosthold. Hjertesykdom er nr. 1 dødsårsak, er hjerneslag nr. 3 og diabetes er nr. 6 på listen. En halv time til en time med trening hver dag sammen med en sunn og balansert diett lav på umettet fett og mye fiber og næringsstoffer er den beste måten å kontrollere eller hindre diabetes, høyt kolesterol, og fedme, og hindre den resulterende hjerte komplikasjoner som oppstår fra disse forholdene.

"Hvis vi ser deg røyke vil vi anta at du er i brann og iverksetter nødvendige tiltak. " ~ Douglas Adams

Sigaretter er ledende årsak til dødsfall forebygges. Røyking kan føre til lungesykdommer som kronisk bronkitt og emfysem, hjerte sykdom, vaskulær sykdom, slag og aneurismer. Røykere er også risiko for å utvikle kreft i lungene, halsen, munnen, blære, bukspyttkjertel eller nyrer. Avslutte vil redde livet ditt -. Og dine penger

"Kunnskap er makt. " ~ Sir Francis Bacon

Vær en utdannet pasient. Leger er opptatt, og de ikke alltid har tid til å lytte. Skriv ned dine symptomer, og legen din, selv om de synes uviktig. Catching potensielle problemer tidlig og ta forebyggende tiltak er en kostnadseffektiv måte å forvalte helsetjenester.

"Vi er den forandringen som vi søker. " ~ President Barack Obama

Realistisk, kan vi ikke stole på helsevesenet initiativ for å løse problemene vi selv forårsaker av dårlig livsstil valg. Det er vårt ansvar å være proaktiv, til hjelp i vår egen prosess ved å bruke den kunnskapen vi allerede har til å skape et sunt liv. En viss prosentandel av befolkningen vil bli syke og trenger omsorg uansett hvordan de velger å leve, men millioner kan unngå sykdom ved å innføre noen enkle forebyggende tiltak, slik at de beste måtene å gjøre helsevesenet mer overkommelige i hendene på de eneste som kan styre det-oss.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------