Stilling: helse > tann >

hva du skal se etter på sykehjem anlegg

   Å vite hva du skal se etter i et sykehjem kan være veldig forvirrende. Avgjørelsen har vanligvis må gjøres raskt i løpet av en allerede stressende tid. Men det er ingen erstatning for faktisk å gå på besøk og stille spørsmål i person. Mange nettsteder har sjekklister som du kan ta med deg på turer for å evaluere og sammenligne ulike fasiliteter. Det kan være fristende å velge et sykehjem basert på hvor attraktive bygningen er. Du bør se etter et sted som er komfortabelt og innbydende, men husk at kvaliteten på pleien er mye viktigere enn dyrere estetikk.

Beliggenhet

Leter etter et sykehjem som er i nærheten av familiemedlemmer handler om mer enn bare praktisk. Slektninger som er i nærheten et anlegg er i stand til å reagere raskt hvis det er en nødsituasjon og for å holde nøye med på pasientens tilstand. Beboere er mer sannsynlig å få optimal omsorg når de har hyppige gjester. De pleier også å bli sunnere og lykkeligere, så plasseringen kan ha en betydelig effekt på livskvalitet.

Økonomi

Du må også se etter et sykehjem anlegg basert på hvordan du skal betale for tjenester. Betaling alternativene inkluderer forsikring, private lønn, Medicare og Medicaid. Svært få mennesker er i stand til å betale privat for langtidsopphold. Selv om beboeren ikke er kvalifisert for offentlig støtte i begynnelsen, kanskje de må stole på det, etter deres sparepenger er blitt tømt. Finn ut om dette vil påvirke kvaliteten på pleien eller om de vil bli flyttet til en annen del av anlegget når det skjer. Oppdag hvilke tjenester som er tilgjengelige i huset, og hvor mye de koster. Prisene på ting som kabel-TV og hårklipp varierer mye.

Quality

Alle sykehjem overvåkes av offentlige organer. Når du vandrer rundt anlegg, be om å se resultatene av deres siste inspeksjoner. Finn ut hva de gjør for å løse eventuelle problemer. Du kan også se etter offisielle evalueringer eller en rapport kort på nettet. I tillegg må du kontrollere at en rekke av næringsrik mat serveres. Se etter en innretning som er ren og rolig, og en som ikke har en ubehagelig lukt. De skal ha sikkerhetstiltak på plass, for eksempel sikker rekkverk og hyppige brannøvelser. Hvis boligen serverer pasienter med demens, bør disse personene overvåkes nøye av ansatte slik at de ikke får tapt eller skadet. Se etter alarmer på alle utganger som holder pasienter fra vandrende utenfor.

Services

Noen beboere krever medisinske tjenester som ikke er tilgjengelig på hvert sykehjem, for eksempel ventilator omsorg. Beskriv pasientens tilstand i detalj, og spør hvordan han vil bli utstyrt med spesialisert omsorg for å møte sine individuelle behov. Pass på at sykepleiere er i staben. Ulike beboere krever ulike nivåer av omsorg, og de bør ikke alle være plassert sammen i én avdeling. De som er mer aktive eller mentalt friske trenger å ha fritidsaktiviteter tilgjengelig. Andre krever mer medisinsk oppmerksomhet og tilsyn. Finn ut hvilke sykehus innretningen har overføringen avtaler med og hvor ofte leger besøker beboerne. Se etter rådgivning, apotek og fysioterapi tjenester.

Anbefalinger

Spør hvem som helst som du kan om sine erfaringer med lokale sykehjem, og ta deres meninger i betraktning. Leger og sykehuspersonell er et godt sted å begynne. De som ofte jobber med eldre pasienter er sannsynligvis kjent med sykehjemmene i området. Du kan ha en venner eller kollegaer med slektninger i sykehjem. Prøv å snakke med beboerne og sykepleiere når du tur fasiliteter, og be om deres meninger også.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------