Stilling: helse > tann >

hvordan å forstå om grønn te kan hjelpe stress og angst

   Det er noe beroligende om ritualet brygge en kanne med varm grønn te og nipper det rolig hele dagen. Men visste du at den beroligende effekten av å drikke grønn te kan være mer enn bare psykologisk? En komponent kalt theanine finnes i grønn te kan bidra til å lindre psykisk stress og angst så effektivt som noen reseptbelagte anti-angst medisiner. Her er hvorfor grønn te for avslapping kan være en trygg og naturlig måte å slappe
en.
Hva er Theanine?
Theanine er et naturlig stoff som utvinnes fra aminosyren glutamat. Det er funnet i teblader og er spesielt høy i konsentrasjon i høyere kvalitet japansk grønn te. Lavere mengder finnes i rimeligere teer finnes på de fleste supermarked hyller. Theanine er i stand til å kunne krysse blod-hjerne barrieren og inn i sentralnervesystemet der det senker stress og angst, så vel som løfter humøret. Til tross for at theanine har beroligende egenskaper som ligner på reseptbelagte anti-angst medisiner, er det ikke forbundet med uønskede bivirkninger vanligvis sett med anti-angst medisiner som Valium.
2
Green Tea for Avslapping:. Hvordan Theanine lov om Brain
Theanine arbeider primært ved å øke aktiviteten i GABA, en nevrotransmitter, en nevrotransmitter? som bidrar til å hemme nervesystemet, induserer en mer fredelig, avslappet tilstand. Det påvirker også andre nevrotransmittere hjernen assosiert med humør som dopamin og, muligens, serotonin. Sluttresultatet er en avslappet, beroligende effekt på folk som får høye nok konsentrasjoner av det
3
Green Tea for Avslapping:. . Hvorfor det ikke fungerer for alle

Selv om grønn te høres ut som den perfekte drikk for mennesker utsatt for stress og angst, kan den beroligende effekten ikke bli sett på alle som drikker grønn te. Mange av te som selges i USA har kun lave nivåer av theanine. De dyrere japanske te som Gyokuro har den høyeste mengder av denne hjernen beroligende sammensatte. I tillegg inneholder grønn te koffein som kan oppveie noe av anti-angst effekter. Hvorvidt en person føler seg avslappet etter å ha drukket grønn te kan avhenge av hvor mye de drikker, om grønn te inneholder nok theanine til å ha en effekt, og hvor sensitive de er til effekten av koffein. Det er interessant å merke seg at selv om theanine slapper sinnet, gjør den det uten å redusere årvåkenhet-noe som gjør det mindre sederende enn de fleste reseptbelagte anti-angst medisiner.
fire.
bør du drikke grønn te for velvære?
Nipper grønn te for avslapping er en mer naturlig måte å avlaste stress enn å ta reseptbelagte anti-angst medisiner . For å få de gunstige effektene av theanine, alltid kjøpe en høy kvalitet japansk grønn te. Hvis du er følsom for koffein, forkaste den første bløtlegging og drikke den andre. Dette kan fjerne opptil åtti prosent av koffein. Husk at det kan ta flere kopper å oppleve de positive effektene. Hvis du er følsom for koffein eller har leversykdom, snakk med legen din før du drikker grønn te eller andre koffeinholdige drikke.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------