Stilling: helse > tann >

hvordan å identifisere forsinket tann dannelse

   Når en tann ennå ikke har oppstått som normalt ville bli dannet av den aktuelle alderen, er det kjent som forsinket tann-formasjonen. Les videre for å lære hvordan å identifisere forsinket tann-formasjonen
en.
Forstå barnets utvikling. Ulike tennene bør presentere seg på ulike tidspunkt i barns utvikling, og noen barn utvikler raskere enn andre. Tannutvikling hos barn kan påvirkes av prenatal forhold. Uansett hva tilfellet kan være, hvis ingen tenner har dannet av ni måneders alder, bør en lege konsulteres for å fastslå hva som er galt.
to.
vurdere andre forhold. Selv om mesteparten av tiden er det korrigeres ved hjelp av kosmetisk kirurgi og kjeveortopedisk, noen tilfeller av forsinket tann-formasjonen er tegn på en mer alvorlig tilstand. Det er tegn vist tennene nåtid som gir ledetråder til årsaken til den manglende tannen. Noen av de forhold som forårsaker forsinket tann dannelse er Downs syndrom og hypotyreose. Andre tilstander inkluderer progeria og hypoparathyroidisme.
Tre.
Se det store bildet. Bare nylig har vi begynt å forstå sammenhengen mellom våre tenner og våre kropper. Når noe er galt i kroppen, er munnen et av de første stedene å vise tegn på tilstanden. Vi rett og slett ennå ikke har lært å gjenkjenne de tegn som liten endring i utseende av tenner og hovne og ømme tannkjøtt, og relatere det til noe skjer i kroppen. Forsinket tann dannelse er en av de tegn og bør behandles svært alvorlig.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------