Stilling: helse > tann >

hvordan å lindre sensitive tann smerter

  Mange mennesker har til å håndtere smerten og frustrasjonen av å ha sensitive tenner. Det kan gjøre å drikke en varm kopp kaffe eller spise is en ubehagelig opplevelse og kan gjøre å pusse tennene en flau verdig aktivitet. Det er en rekke årsaker til sensitive tenner, men det er en rekke ting du kan gjøre for å prøve å hjelpe lindre smerten på egen hånd før du tar en tur til tannlegen. Vi kommer til å ta en titt på noen av de tingene

Du trenger:.
Tannkrem for sensitive tenner.
Floss.
En myk stritter tannbørste.
En fluor skyll.


en.
Klipp sure matvarer ut av kostholdet ditt. Syren i enkelte typer mat, som for eksempel tomater og sitrus matvarer, kan føre til en tann er emalje dekker til å erodere, forverring følsomhet.
To.
Slutt å bruke noen harde slag av munnvann. Dette kan også fungere på samme måte som sure matvarer. Hvis tennene er allerede sensitive, iført ned emaljen enda mer er bare kommer til å gjøre problemet verre.
Tre.
Bytt til en myk stritter tannbørste. Du vil finne at det er mildere for tennene og tannkjøttet, og vil gjøre børsting mindre smertefull. Riktig børsting er nødvendig for å korrigere problemet med sensitive tenner og forebygge andre problemer på veien. Hvis du pusser for hardt, (og det er lett å gjøre), kan du skade tannkjøttet nok til å gjøre dem falle. Dette er også en viktig årsak til sensitive tenner, og en myk børste vil hjelpe deg med å overvåke børste bedre.
Fire.
Bytt til en tannkrem som er laget spesielt for sensitive tenner. Disse tannkremer inneholder desensitizing agenter som vil hjelpe deg å få problemet under kontroll.
Fem.
Floss regelmessig. Dette vil bidra få noen matrester fra tennene og tannkjøttet, og forbedre din generelle tannhelse. Usunn tannkjøttet er en av de viktigste årsakene til ising i tennene, og skal betales nøye.
6.
Før du går til sengs om kvelden, spre litt av tannkrem din over problemområdene . Den desensitizing agent vil fortsette å jobbe.
7.
Bruk en fluor skyll. Disse er tilgjengelige i tannkrem midtgangen i supermarkedet, og vil bidra til å gjenoppbygge skadet emalje, samt å ha en ekstra bonus for å beskytte mot tannråte. Bruk skyll før du går til sengs, å følge instruksjonene på flasken.

Tips og advarsler


 • Hvis din sensitive tennene ikke viser en forbedring over 2 uker, sjekk med tannlegen din.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------