Stilling: helse > tann >

hvordan å ta en visdom tann smertelindring ferie

  Visdom tennene kirurgi kan forårsake smerte og ubehag, men med rett holdning, smerten av visdom tann kirurgi slå inn litt ferie lettelse fra det virkelige liv. Med litt planlegging, en god sans for humor, og litt heavy-duty Vicadin, visdom tann kirurgi kan være litt av en fest! Følg disse tipsene for å ta velfortjent visdom tann ferie

Du trenger:. .
Vicadin
Silke morgenkåpe.
Potetmos.
Chocolate mousse.
Gooey makaroni og ost.
Stabel med DVD. MobiltelefoniBøker /Magasiner.
Flere Vicadin.


en.
Før visdom tann kirurgi, forberede deg for din ferie lettelse. Klargjør en stor stabel med bøker, magasiner, og DVDer. La din jobb /skole vet du er ute av drift for de neste 5 dagene (og du vil være i smerte, så de bør la deg være i fred). Spør en betrodd venn eller familiemedlem for å hjelpe omsorg for deg-du kjører hjem fra kirurgi, hjelper deg med gasbind, og skjemme deg helt. Viktigst, slappe av og forberede deg mentalt for fantastisk ferie du er i ferd med å ta.
to.
Rett etter operasjonen, vil du være så dopet opp vil du ikke vite hvilken vei er opp. Du kan føle deg forvirret eller desorientert, men du vil ikke føle noen smerte. Prøv minne deg selv du er på ferie. Ta det rolig. Endre gasbind. Slappe av. Ikke prøv å snakke. Ingen forventer noe av deg, så nyt det! Og viktigst av alt, ta Vicadin (dette er nøkkelen til smertelindring ferie).
Tre.
Når du føler deg litt bedre, ta denne gangen å se DVD du har vært meningen å ta igjen på, les deg opp på nyhetene, og best av alt, søvn! Enhver time av dagen er et passende tidspunkt å ta en lur når du er på en visdom tann smertelindring ferie. Slouch rundt i huset i din Hugh Hefner badekåpe og tøfler. Spis mousse, makaroni og ost, og potetmos skamløst og uten hensyn til kalori-innhold. Og som alltid, husk å ta Vicadin.
Fire.
Når puffy kinnene har deflatert, har tannkjøttet helbredet, og Vicadin resept har kjørt ut, er det på tide å gå tilbake til den virkelige verden. Men smertelindring ferie minnene du har gjort vil vare livet ut.

Tips og advarsler


 • Visdom tennene kirurgi er alvorlig, og krever narkose og smertelindring medisinering. Noen mennesker reagerer merkelig å bedøvelse eller smertestillende piller, så vær sikker på at du konsultere legen din
 • Aldri rense ut visdomstennene sockets -. Snakke om smerte! De trenger å danne en blodpropp i for å helbrede!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------