Stilling: helse > tann >

hvordan du gjør en salt vann gurglevann mot sår tann - oppskrift

   Hvis du har en sår tann, kan det hende du trenger en oppskrift på saltvann gurgle. Sår tann kan bety at det er et større problem som gargling ikke kan hjelpe så du må kanskje vurdere et annet alternativ, dental. En tannlege kan se om du har et hulrom eller en annen problem og rette den. Den følgende artikkelen vil fortelle deg hvordan du gjør en salt vann gurglevann mot sår tann. Denne oppskriften skal ikke svelges

Du trenger:.
2 ts salt
. 1 ts natron.
En halvliter vann.


en.
Bland alle ingrediensene i en mugge. Denne oppskriften gjør bruk av natron av to grunner. Den bakervarer brus vil komme inn i hulrom og bidra til å frigjøre noe fast i dem som kan være årsaken smerte. Også, oppløser den slim rundt det infiserte området som også kan bidra til å lindre smerten. Hvis smerten er fra et hulrom, bør du søke en profesjonell tannlege tannlege.
To.
Skyll og gurgle med løsningen tre ganger eller mer per dag. Dette vil svi først hvis du har et sår eller et sår i munnen, men det vil lindre smerten i det lange løp. Hvis du har alvorlige munn sår, fra en skade for eksempel, kan det hende du trenger å se en dental tannlege som slike ting kan føre til alvorlige infeksjoner.
Tre.
Oppbevar ekstra materiale i kjøleskapet. Fartøyet skal være dekket eller forseglet. Når du går å bruke det igjen, kan det være behov for å bli rørt igjen.
Fire.
I tillegg til å skylle og gargling, sørg for at du er munnhygiene regelmessig for å hindre videre utvikling av hulrom som kan gjøre deg nødt til å se en tannlege tannlege.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------