Stilling: helse > tann >

hvordan du kan unngå kirurgi med en tann abscess

  Hvis tannen er abscessed, kan se tannlegen for behandling avgjøre om du trenger kirurgi. For de som ønsker å unngå dental kirurgi, rask diagnostikk og et regime med antibiotika er nødvendig. Ikke vent til det er for sent. Les videre for å forstå hvordan å unngå kirurgi for tann byllen

Du trenger:.
Tannlege, Antibiotika, smertestillende midler, Sea Salt, Warm Water

gå til tannlegen


en.
Hvis du har dental smerte eller opplever puss, drenering eller hevelse i munnen din, kan du kontakte tannlegen din umiddelbart.
to.
Ikke vent eller tøffe ut smerten. Venter på å se hva som skjer kan lande deg i kirurgens stolen.
Tre.
Under besøket ditt, vil tannlegen undersøke munnen og sette opp en behandlingsplan.
4.
Hvis du har en tann byllen, kan tannlegen avløpet noen puss lommer eller abscesser. Dette er en vanlig prosedyre og er den beste måten å lindre hevelse og infeksjon.

Take Your Medisin


en.
Når du ser tannlege, kan hun foreskrive en antibiotika for å behandle infeksjonen. En vanlig medisin som brukes er Bactrim. Den generiske navn er trimetoprim og sulfametoksazol.
To.
Mens på apoteket, be apoteket å gå gjennom instruksjonene for å ta medisinen din. La ham få vite om eventuelle andre legemidler du er i dag.
Tre.
Ta antibiotika som anbefalt. Hvis du glemmer en dose, ringe apoteket for instruksjoner om hva du skal gjøre videre.
Fire.
Hvis du er foreskrevet smertestillende medikamenter, tar som anvist. Ikke bruk maskiner eller kjøre mens du tar narkotiske stoffer.
fem.
Drikk rikelig med væske og hvile seg. En tann byllen er som alle andre infeksjoner du kan få. Tillate kroppen til å helbrede og ta sin tid.

Oppfølging Besøk Og Home Care


en.
Hvis tannlegen anbefaler en oppfølging besøk, sørg for å gjøre avtalen, og møt opp.
to.
En oppfølging besøk kan omfatte bare en rutinemessig sjekk eller det kan involvere mer. Gjør alt tannlegen forskriver som den neste løpet av behandlingen. Hvis du trenger å ta mer antibiotika, gjøre det. Dersom ytterligere drenering av abscess er nødvendig, la tannlegen ta seg av problemet.
Tre.
Hjem vare på tann abscesser kan inneholde gargling med varmt saltvann og regelmessig skylling av munnen din . For å gjøre løsningen, ta 6 gram av varmt vann og bland i en teskje havsalt. Gurgle og forsiktig swish vannet rundt munnen. Spytte ut vannet når du er ferdig.
Fire.
Hvis du trenger smertelindring, og legen din ikke foreskrive noe, ta over disk medisiner som ibuprofen eller naproxen. Begge denne legemidler bistå med betennelser og smerter.

Tips og advarsler


 • Spør lege og behandling vil hjelpe deg å unngå kirurgi for en tann byllen.
 • Følg tannlegen instruksjoner nøye.
 • Hvis du tror du har en reaksjon på medisiner foreskrevet, kontakt legen din umiddelbart.
 • Ring tannlegen hvis tannen abscess er ikke rydde opp eller synes å bli verre.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------