Stilling: helse > tann >

hvordan du rengjør arterier med statiner

  Hjertesykdom er den fremste årsaken for både menn og kvinner i USA. I 2005 døde 652 091 mennesker av sykdommen. En ledende årsak til hjertesykdommer er blokkerte arterier. Dette skyldes vanligvis ved inntak av for mye usunn LDL kolesterol i ditt daglige kosthold. En måte å motvirke noe av skaden som er gjort for å blodårene dine er gjennom bruk av lege-forskrevet statin medikamenter

Hvordan Clean Arteriene med Statiner


en.
Forstå hva statiner er. Statiner er hypolipidemic legemidler som brukes til å senke kolesterolet. Ved svelging, statiner kan hemme et enzym kalt HMG-CoA reduktase vanligvis finnes i leveren. Den resulterende effekten er en senking av syntesen av dårlig kolesterol i kroppen. Jo mindre kolesterol blir syntetisert i blodet, jo mindre plakk bygge opp vil du ha i arteriene.
To.
Forstå mulige bivirkninger. Statiner er en av de sikreste kolesterolsenkende medisiner. Men det er sjeldne, men potensielt alvorlige, bivirkninger. Den første av disse bivirkningene er potensial muskelsmerter og i noen tilfeller, muskel skader. Den andre er en økning i mengden leverenzymer som blir produsert som kan føre til enzymet sinnsforvirring og fremtidige leverproblemer.
Tre.
Snakk med legen din. Statiner er kun tilgjengelig med en resept. Snakk med legen din om statiner ville passe godt til å senke kolesterolnivået. Legen vil være din beste ressurs for å avgjøre om du vil være en god kandidat for statin behandling og kan også informere deg om eventuelle spesifikke risikoer involvert.
fire.
Ta medisinen riktig. Det er viktig å ta riktig dosering til rett tid så spurt av legen din. Det er også viktig at du ikke kombinere statiner med grapefrukt. Ifølge Mayo Clinic, inneholder grapefrukt et kjemikalie som kan øke styrken på statin medikamenter, potensielt gjør den vanlige dosen skadelig når det tas i forbindelse med en grapefrukt produkt.
Fem.
Gi deg selv en livsstil makeover. Statiner kan gi deg et løft i å bidra til å tømme arteriene. Men, om du kombinerer statiner med mosjon og et sunt kosthold, du ikke bare øke effektiviteten av medisinen, men du kan også få til en helse-punkt der du ikke lenger trenger å ta statiner. For å gjøre dette, utøve moderat i ditt nivå av evne minst 5 dager i uken i 30 minutter. Du bør også øke mengden av rå frukt og grønnsaker i kosten.

Tips og advarsler


 • Kontakt legen din før du starter en trening eller diett rutine.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------