Stilling: helse > tann >

nonbacterial prostatitt behandling

   Prostatitt er en betennelse i prostatakjertelen, en liten organ som ligger ved foten av blæren og rundt urinrøret. Prostatitt uten bakteriell infeksjon, også kalt kronisk bekkenløsning syndrom, årsaker smertefull vannlating og utløsning, og i noen tilfeller erektil dysfunksjon. Årsaken til denne typen prostatitt er ikke klart forstått

Symptomer

Symptomer på nonbacterial prostatitt er smertefull haster vannlating, problemer med urinering, smerter i lysken, korsryggen, penis og testikler. Symptomer varer vanligvis i tre måneder eller mer, og kan være den samme over tid, eller komme og gå.

Diagnose

Diagnose å bekrefte nonbacterial infeksjon er en diagnose for eksklusjon. Blodprøver, urinalysis og x-stråler er utført for å utelukke andre medisinske tilstander. Normalt er symptomene følte over en periode på tre måneder uten lindring av antibiotika.

Behandlinger

Den viktigste behandlingen for nonbacterial prostatitt er å kontrollere symptomene. Alfablokkere som Flomax slappe av blærehals hvor din prostata blir blæren. Denne behandlingen kan hjelpe med smertefull vannlating. Smertestillende midler som aspirin og Motrin kan lindre smerter symptomer på prostatitt. Prostatic massasje er en prosedyre utføres av legen som ligner på en digital endetarms eksamen. Legen setter inn en smurt hansker finger inn i endetarmen og masserer prostata. Det er uenighet blant leger om effektiviteten av denne prosedyren. Anti-depressiva som Elavil samhandler med hjernen kjemikalier for å redusere smerte signaler fra hjernen og kan bidra med prostata smerte.

Andre terapier

Akupunktur kan redusere smerter forbundet med prostatitt. Biofeedback lærer deg hvordan du bruker dine tanker til å kontrollere kroppen. En biofeedback spesialist lærer deg å slappe muskler og enkelte av kroppens funksjoner gjennom spesialisert utstyr. Denne prosessen kan bidra til å kontrollere smerten av prostatitis.

Sug i et varmt bad eller en sitz bad for å slappe av blære og prostata muskelen. Unngå krydret mat og alkohol som kan irritere prostata. Unngå sykling eller noe med en hardt sete som kan forårsake en smertefull prostata.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------