Stilling: helse > tann >

om tann fyllinger

   Hvis du virkelig legger merke vil du finne at mange mennesker har en munn full av metall på grunn tann fyllinger. Selv om de siste årene flere mennesker velger for harpiks eller porselen fyllinger, som en mer estetisk tiltalende valg. Uansett, er tannfyllingsmaterialer ofte sett fordi hull er et problem spesielt i Amerika. Våre sukker laden dietter har en tendens til å ta opp med oss hvis vi ikke er forsiktige. Sukker og plakk bidra til hulrom spesielt når en person ikke gjøre forsøk på å børste og tanntråd tennene sine ordentlig.

Funksjon

Noen ganger er det eneste alternativet å eliminere hulrom, og erstatte den manglende tannen fragmentene med en utfylling for å redde tannen og gjør den helt igjen. Hovedformålet med en tann fylling er å hindre tap av tenner. Hvis hulrom ikke er behandlet tidlig på det kan føre til tap av tenner. En tann fylling er ment å fylle rommet hvor hulrommet var. De fleste mennesker vind opp med å få fyllinger på ett eller annet i sitt liv.

Typer

Det finnes mange forskjellige typer tann fyllinger. Resin tannfyllingsmaterialer er lyse i fargen. Denne type fylling er laget av plast. Disse fyllinger tendens til å bli mindre synlige fordi de harmoniserer bra med tennene. Amalgamfyllinger vanligvis inneholder kvikksølv, som er en kjent til en gift. Det er noen debatt om hvorvidt kvikksølvet lekker fra fyllinger inn i kroppen. Ifølge American Dental Association er det fortsatt ukjent. De amalgamfyllinger er laget med en kombinasjon av sølv, kvikksølv og andre stoffer. Porselen fyllinger er et annet alternativ som ikke har noen kjent eller oppfattet risiko. Porselen tendens til å være en av de dyreste fyllinger du kan få.

Time Frame

Tooth registreringer kan vare gjennom hele livet tid avhengig av flere faktorer. Dypere fyllinger vanligvis ikke vare så lenge fordi dype fyllinger undergrave hele strukturen av tannen. Biting hardt ned på mat kan føre biter av fyllet eller tann smuldrer av. Disse større fyllinger har en tendens til å bryte ned tidligere, og i mange tilfeller er bare en midlertidig fiks.

Hensyn

Hvis du trenger tann fyllinger du kanskje vurdere optisk for porselen fyllinger i stedet for kvikksølv fyllinger. Selv om det er usikkert om kvikksølv lekker ut av amalgamfyllinger du kanskje å velge den dyrere harpiksen fyllinger som en forholdsregel. Bare husk at det kan koste mer for porselen fyllinger.

Forebygging /løsning

Hull i tennene kan forebygges hvis du praktiserer god munnhygiene og gjøre det til en prioritet å besøke tannlegen. Vår travle liv har en tendens til å gjøre det vanskelig å ta seg tid til nødvendig for å ta skikkelig vare på våre tenner. Men, hvis vi legger frem arbeidet med å gjøre våre tenner prioriteres vi kan forhindre tannproblemer i fremtiden.
alltid pusse tennene forsiktig i minst 3 minutter eller lenger. Pensle med en myk tannbørste, forsiktig, men grundig. Børsting for hardt eller for fort kan føre til en reseeding tyggegummi linje. Noen mennesker børste tennene etter hvert måltid, men ikke alle har tid til å gjøre dette. Minst pensel og floss om morgenen og om kvelden før sengetid. Tanntråd er viktig fordi den fjerner mat fra i mellom tennene. Tanntråd mellom alle tennene.
Den type tannkrem du velger er et personlig valg. Men noen av de mest effektive merker faktisk stammer fra såpe. Søk på internett for tann såpe i stedet for tannkrem om du ønsker et dypt nede rent. Men, fant den type såpe i tannen såpe er svært annerledes enn den type såpe du vaske retter med. Tooth såpe er utledet fra olivenolje og andre hele matvarer.
Ingrediensene finnes i de fleste tradisjonelle toothpastes er giftig ved inntak etter advarselen etiketten.
Du kan også forebygge hull i tennene ved å kutte ned på sukkerholdige matvarer. I stedet velger sunne økologiske grønnsaker som bidrar til å styrke tennene på grunn av mineraler som finnes i disse matvarene. Kalsium finnes i brokkoli, gulrøtter og andre grønnsaker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------