Stilling: helse > tann >

øvelser for urininkontinens hos kvinner

   Urininkontinens kan være ekstremt pinlig, spesielt hvis du er en yngre kvinne. Noen ganger alt du trenger å gjøre er å hoste eller nyse og du finne deg selv kjører på do for å skifte klær. Hvis du føler alt håp er tapt, tro om igjen. Det er øvelser du kan gjøre for å forebygge disse tilfeller av inkontinens inntreffer, de kalles Kegel øvelser

Hvordan Kegel øvelser Work

Urininkontinens oppstår når etasjene i bekken-området blir svake. Denne svakheten gjør at du mister kontrollen over åpningen og lukking av blæren, slik at du ute av stand til å stoppe lekkasjer på egen hånd. Kegel øvelser hjelper gjenopprette styrke til musklene i bekkenbunnen, toning dem slik at de kan bedre støtte organene ligger i bekken-området. Med konsekvent praktisering av Kegel øvelser, kan du finne deg selv opplever færre episoder med inkontinens, sammen med en større evne til å kontrollere din trang til å urinere.

Finne Muscle

Før du kan begynne Kegel øvelser, må du først lokalisere musklene i bekkenbunnen området du skal trene. Dette kan gjøres på mange måter.

En av de enkleste måtene å finne muskelen er å vente til du føler behov for å urinere. Når du begynner å late vannet, stoppe midtstrøms, den muskelen er ansvarlig for dette er den samme muskelen du skal trene. Gjenta dette en eller to ganger for å gjøre deg kjent med muskler og hvor det ligger.

Et annet alternativ er å ligge på ryggen i et privat område som på soverommet eller badet. Deretter setter du fingeren inn i skjeden og stram dine vaginale musklene rundt fingeren din. Dette er de musklene du skal trene.

Det siste alternativet innebærer klemme endetarmen som om du prøver å hindre deg fra passerer gass. Mens du gjør dette, må du passe godt til følelsen av muskler som de trekker inn og opp;. Disse er bekkenbunnsmuskulaturen

utfører øvelsene

Når du har funnet den bekkenbunnsmuskulaturen, kan du begynner øvelsene. De kan gjøres hvor som helst, når som helst, og ingen vil noen gang vite hva du gjør. Du bør få deg på noen form for timeplan skjønt, innlemme dem inn i din daglige rutine akkurat som du gjør en aerobic trening. Tre økter om dagen er tilstrekkelig, og mange kvinner opplever at morgen, middag og kveld er den enkleste tid for dem å huske.

Når du først begynner øvelser, starte med 10 repetisjoner, tre ganger om dagen . Når musklene blir sterkere kan du langsomt øke antall repetisjoner til 20. Klem muskler langsomt og hold i 10 sekunder, deretter sakte slipper muskelen og slapp av i 10 sekunder, og dette regnes som en repetisjon. Som du frigjøre muskler, opprettholde full kontroll over det heller enn å skyve det ut.

ting å huske

Når du gjør ditt Kegel øvelser, må du passe på låret, er magen og baken avslappet, fokus må være på bekkenbunnsmuskulaturen og hvis disse musklene blir anspente, din er beseiret din hensikt og mister fremdriften.

Hold styr på hvor mye lekkasje og /eller episoder av urininkontinens du opplever. Som du fremgang med øvelser, bør du merke en nedgang i antall hendelser.

Det kan ta seks til 12 uker før du ser noen resultater. Hvis du ikke merke noen merket forbedringer med loggen du holder, snakk med legen din om alternative former for behandling.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------