Stilling: helse > tann >

skjelettsystemet hos mennesker

   Uten bein, ville menneskene være som beanbags --- uten bestemt form eller struktur. Skjelettsystemet hjelper kroppen utføre uavhengige bevegelser. Uten den, ville menneskene være en blob av vev, organer og hud. Skjelettsystemet består 20 prosent av kroppens vekt og består av bein, leddbånd, sener og brusk

Formål

Skjelettsystemet hjelper mennesker stå oppreist, og også bidrar til å beskytte den myke innsiden av kroppen. Den røde marg inne noen bein er avgjørende for blod celle produksjon. Skjelettsystemet bidrar også lagre noen viktige mineraler som kalsium og fosfor.

Divisjoner

Det første skjelettlidelser typen er den aksiale, og inkluderer skallen, ryggraden og ribbeina. Den appendicular skjelettet, som inkluderer skulder, arm, ben og bekken, kobles kroppens vedheng til den aksiale skjelettet.

Bone Klassifisering

Bones kan klassifiseres etter form, opprinnelse og struktur.

Minste og største

Den lengste bein er femur eller lårbeinet, noe som er en fjerdedel en persons høyde. Den minste bein er stigbøylen, som ligger i øret.

Skeletal System Health Care

Vedlikehold av skjelettsystemet er todelt. Først, trenger en person tilstrekkelig inntak av kalsium, oppnås ved å spise meieriprodukter og mørke, bladrike grønnsaker. For det andre må en person utføre vektbærende øvelser som å gå eller yoga.

Bones av Number

Mennesker er født med 270 bein, men som kroppen vår vokser, bein sikring og ender vi opp med 206. Mens hånden har 27 bein, har ansiktet 14. Skjelettsystemet har om lag 230 løsøre og semi-bevegelige deler.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------