Stilling: helse > tann >

tegn på overgangsalder utbruddet

   Overgangsalderen er en normal, naturlig prosess av den kvinnelige kroppen som signaliserer slutten av reproduktive stadiet og er ofte referert til som "skifte av livet. " I løpet av denne tiden endringene skjer i kroppen som påvirker både den fysiske og mentale velvære av kvinnen. Lære om menopause og hvilke tegn å se etter kan hjelpe en kvinne forberede seg på denne endringen slik at hun kan bo mer komfortabelt og i kontroll under det som kan være en svært ubehagelig tid

Om overgangsalder

Etter fravær av menstruasjon i 12 sammenhengende måneder, er en kvinne anses å være i overgangsalderen. Funksjonen til eggstokkene er å slippe et egg en gang i måneden forbereder unnfangelse og som østrogen og progesteron synker, er oppfatningen ikke lenger mulig, siden disse er de hormonene som regulerer den reproduktive organer. Overgangsalderen begynner vanligvis tidlig på 50-tallet, men noen kvinner kan begynne å merke endringer i sine månedlige sykluser så tidlig som deres 40-årene.

Skilt

Med utbruddet av overgangsalder, vil en kvinne oppleve noen endringer i sin månedlige syklus som kan påvirke henne både fysisk og følelsesmessig. De mest vanlige tegn på overgangsalder inkluderer: endringer i hyppighet og varighet av menstruasjonen, hetetokter som kan oppstå når som helst på dagen, tretthet og endringer i søvnmønster, hodepine og migrene, nedsatt libido og vaginal smøring, væskeansamlinger, og endret emosjonelle stater som kan skape humørsvingninger, irritabilitet og depresjon.

Comfort Tiltak

Selv om det er en naturlig prosess, kan menopause forårsake ubehag, men det finnes noen måter å bo komfortabelt og til og med feire denne nye sesongen i livet ditt. Spise en godt balansert hel mat diett holder kroppen sunn, som gjør overgangsalder å skje med mindre ubehag. God ernæring bør inneholde et bredt utvalg av frisk frukt og grønnsaker, 100% hele korn, magre proteiner, økologiske meieriprodukter og være ugyldig av junk food, bearbeidet mat og hvitt mel og sukker. Ta med urter som forsiktig gir næring til kropp og lette eventuelle symptomer opplevd. Noen av de vanligste urter for overgangsalder inkluderer klaseormedrue å stimulere østrogenproduksjonen, Evening Primrose olje for å myke og tilstand vaginal vev, Hawthorn bær og røde bringebær blad å stimulere kvinnelige systemet, og St. John's Wort å lette angst og depresjon. Ta også med daglige øvelsene som gåing, svømming, jogging eller yoga for å styrke kroppen og gi en helhetlig følelse av velvære. Øv avspenning eller meditasjon daglig for å hjelpe til med søvn og produsere en rolig tilstand.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------