Stilling: helse > hud >

hvordan å få vakker hud du alltid har ønsket.

  Jeg er nesten tretti år gammel og mennesker har alltid fortalt meg at jeg har stor hud. Jeg ser ganske ung for min alder og ofte folk tror jeg er i min tidlige tjueårene eller en tenåring. Hva folk ikke vet er at det er noen triks til dette og til og med litt arbeid. La meg fortelle hva som fungerer for meg . . .

Du trenger:
sunblock
. toner.
Dove såpe.
hatter.
paraplyer.
rikelig med drikkevann!.


en.
Vask ansiktet morgen og kveld, med en mild såpe. (Dove såpe fungerer best for meg og er ikke dyrt. ) Følg opp med en toner på kvelden. Det er mange toner å velge mellom, velge den som fungerer med din hudtype. Toner gir huden din den ekstra fuktigheten den trenger for å forebygge rynker. Aldri gå til sengs uten å vaske ansiktet ditt, uansett hvor sliten du er.
To.
Ikke tilbringer mye tid i direkte sollys. Dette høres drastisk, men mange folk ikke skjønner hvor fort solen kan gammel du. Hvis du må være i solen, BRUK sunblock. Neutrogena 45, er olje gratis solkrem min favoritt. Bruk også paraplyer og bredbremmet hatt for å beskytte huden når ut i solen.
tre.
alltid ha et glass eller flaske vann med deg, uansett hvor du går. Drikk vann hele dagen. Dette vil holde huden hydrert og du vil ikke rynke så mye. Det vil også skylle ut din kropp og holde huden din klar.
Fire.
Ikke bruke sminke hvis det ikke er nødvendig. Jeg bare sminke kanskje en gang i uken, hvis jeg er 'skal ut på byen ". Light makeup er mer moderne i disse dager uansett, så benytt deg av det! Hvis du kutte ned på sminken og kun bruke den for spesielle dager eller anledninger, finner du at når du ikke bruke det, ser du bedre enn noen gang! Huden din vil være så sunt fra alle disse dagene uten sminke. Dette er et triks som modeller bruker. De aldri sminke når de er ute og om i løpet av dagen, bare når modellering eller ut for en spesiell anledning eller dato. Hvorfor tror du at huden alltid ser så bra?-De har spart det
5
Prøv ikke å berøre ansiktet ditt hele tiden!. . Mange er ikke engang klar over hvor ofte de berører deres ansikt. Ofte vi berører vårt ansikt uten å vaske hendene våre og dette kan føre til kviser. Hold hendene fra ansiktet ditt eller vaske hendene først.
6.
Live en sunn livsstil. Hvis du fester hele tiden, vil huden speilet din oppførsel. Du kan fortsatt nyte deg selv, men begrense alkoholbruk og ikke forfalte det. Jeg har aldri gå ut en kveld etter den andre. Kroppen din (og hud) trenger tid til å hente inn.
7.
Sist men ikke minst, få nok søvn. Dette er en no brainer, hvis du er uthvilt, huden din vil takke deg for det.

Tips og advarsler


 • Hvis du fortsatt har hud problemer som akne, konsultere en hudlege. Problemet kan bli dypere rot. Medisinering kan være nødvendig.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------