Stilling: helse > hud >

hvordan å holde føttene friske

  Føttene er en viktig del av kroppen og er ofte oversett. Noen sier de er et vindu inn i den generelle helsen til de kropp. Foot helse er spesielt viktig for dem som arbeider på dem hele dagen. I denne artikkelen vil du lære hvordan du tar vare på dem
1.
Velge riktig fottøy er ikke bare avgjørende for å lykkes, men også for helsen din. Mange forskjellige typer fottøy eksisterer hver med en hensikt være seg kjøre, kjøre eller fotturer. Iført sko som er ubehagelig eller for stramme kan forårsake blemmer samt corns mens sko som er for løs kan forårsake stabilitetsproblemer og skade. Prøv alltid å bruke sokker med sko for å lage en pute mellom foten og skoen og forhindre slike skader. Når du velger en sko er det viktig å ha noen plass å bevege tærne, men en godt utstyrt gro.
To.
Grooming er et viktig trekk ved sunne føtter, lang tå negler risiko sjansen av en henger spiker og kan forårsake skade på seg selv og andre som de skjerpe. Når du kutter tåneglene bør man alltid klippe rett, men ikke for nær så for å unngå skader. Se opp for tegn på toe nail sopp som gule negler og andre forhold som kan påvirke helsen foten.
Du kan legge merke til tider at føttene "skallet" ikke bli skremt men fordi alle det er er død hud eller hard hud. Men den døde huden kan fange bakterier og andre skadelige ting som kan skape problemer, så det anbefales at du fjerner store stykker. Produkter finnes noe som fjerner død hud og skape en sunnere fot.
tre.
De med diabetes bør være ekstra forsiktig fordi føttene er lengst vekk fra hjertet og mangel på sirkulasjon kan føre til tap av følelse i føttene som etterlater dem mer utsatt for skader . Undersøk calluses nøye på føttene for noe unormalt som små svarte prikker, fordi dette kan være et tegn på magesår utvikle under. Vær på utkikk etter eventuelle skader og ta kontakt med podiatrist eller lege umiddelbart hvis noe unormalt oppstår.

Tips og advarsler


 • Du kan få ortopediske pads å hjelpe pute føttene hvis du er på dem over lengre tid.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------