Stilling: helse > hud >

hvordan du kan redusere hud allergier

   Hvis du ofte har kløende hud, kan du være allergisk mot enkelte kjemikalier i miljøet og dagliglivet. Les videre for noen måter å eliminere noen av årsakene til hud allergier
en.
Kast ut alle dine parfymerte vaskerom produkter. Dufter i vaskemidler, myknere og tørketrommel ark mettet klær, sengetøy og håndklær med et allergen. Kjøp parfyme vaskemiddel og tøymykner.
To.
Vask alle dine sengetøy og håndklær i mild, uten parfyme vaskerom produkter og dobbelt skyll dem. Vask alle klær med samme produktene og dobbelt-skylling. Det kan ta noen vaskesykluser før alle parfymer er eliminert fra stoffer.
Tre.
Buy naturlig duft-gratis eller lav-duft badeprodukter, inkludert såpe, sjampo og balsam. Unngå sjampo med ingrediensen "Quaternium 15 'eller lignende forbindelser som er allergifremkallende for mange mennesker. Prøv en uparfymert antiperspirant.
Fire.
Unngå bruk av parfymene, parfyme og parfymerte skjønnhetsprodukter når det er mulig. Når huden allergier har roet seg ned, kan du eksperimentere med cologne og parfyme for å se om du fortsatt har noen reaksjon.
Fem.
Bruk ikke-kløende stoffer som myk bomull strikker. Prøv å eliminere ull, nylon og syntetisk stoff fra din garderobe for et par uker og se om kløen er redusert.
6.
Bruk en luftfukter i huset i løpet av vinteren. Lav luftfuktighet kan føre til tørr hud og kløe. Også bruke et ikke-allergifremkallende hud fuktighetskrem for å redusere tørr hud symptomer.
7.
Prøv å eliminere gull smykker og andre metall smykker fra din garderobe for et par uker for å se om det reduserer din kløe. Overraskende, smykkene metallene nikkel og gull er en ledende årsak til hud allergier.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------