Stilling: helse > hud >

hvordan stoppe hetetokter

  Som kvinner overgang ut av fertil år, skriver de menopause. Og med overgangsalderen, kommer en rekke bivirkninger, inkludert tretthet, hukommelsestap, humørsvingninger og nattesvette. En av de vanligste bivirkningene på overgangsalder er hetetokter, også kalt hetetokter, hvor kvinnens hele kroppen plutselig blir rød og varm. På grunn av medisinsk forskning som kobler hormonbehandling til noen former for brystkreft, er mange kvinner på jakt etter mer naturlig behandling av hetetokter.

Du trenger:
Soya (valgfritt) Vitamin E (valgfritt) Black cohosh (valgfritt) Dong Quai (valgfritt) Ginseng (valgfritt)


en
Hold huset kjølig ved å skru ned termostaten og /eller åpne vinduer.
to.
Bruk lagdelt klær slik at du kan fjerne lag når varm flash treff.

3.
Unngå sjokolade, alkohol og koffein.
fire.
Tren minst 30 minutter tre ganger i uken.
fem.

Bruk en pust /avspenning teknikk kalt "tempo åndedrett" to ganger om dagen for å redusere intensiteten og frekvensen av hetetokter. Ta et dypt pust og puster langsomt, telle til 10. Gjenta dette mønsteret i 15 minutter.
6.
Prøv akupunktur. Mens absolutt ikke garantert, MayoClinic. com rapporter om at noen medisinske studier antyder det er effektivt.
7.
Spis soya. Mens noen studier antyder soya kan hjelpe lindre hetetokter, har andre studier knyttet soya til brystkreft hos pasienter med høy risiko familiens historie, så begrens inntaket til 03:58 porsjoner av soya i uken.
8 .
Prøv å ta 800 IE per dag av vitamin E. Selv MayoClinic. com sier at dette ikke er en medisinsk bevist terapi, melder nettstedet også at mange kvinner har hevdet at det er svært nyttig.
9.
Prøv urte behandlinger som klaseormedrue, dong brygge eller ginseng. Ifølge MayoClinic. com, er effekten av disse behandlingene ikke godt undersøkt, men igjen, har mange kvinner hevdet at det lindrer symptomene.

Tips og advarsler


 • Hvis du er bekymret for hormonbehandling, men er ikke uvillig til reseptbelagte medisiner generelt, kan du få en resept fra legen din for Effexor, Paxil, Prozac, Klonidin eller Bellergal. Alle disse medisiner har bivirkninger, men har vist seg å redusere intensiteten og frekvensen av hetetokter.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------