Stilling: helse > hud >

anti aldrende hud behandlinger

   Det er ingen mangel på anti-aldrende hud behandlinger. Hvis du er pro-plastisk kirurgi, er det flere prosedyrer som du kan velge fra. Hvis du er redd for å gå under kniven, er det lotions, kremer og serumer massevis, noen som kan fungere ganske bra. Du kan også endre livsstil vaner og, senere, utseende, fra innsiden og ut

Valg

Alternativer for behandling av aldring. huden inkluderer full ansiktsløftning, øye heiser, mini-ansiktsløftning, lavere ansiktsløftning, Botox, injiserbare fyllstoff, øyelokk kirurgi, brow heiser, hud resurfacing og foryngelse, ifølge Plasticsurgery. . Org

injectables

Injiserbart fyllstoff vil plumpe opp ditt ansikt og lepper, myke linjer, bretter og rynker, og reduserer forekomsten av arr

Spesifikke tiltak for spesifikke områder

Hvis du har hengende. øyelokkene du kanskje vurdere å ha en blepharoplasty, som kan reparere sagging øvre og nedre øyelokk, slik du ser uthvilt og yngre. Mange velger for Botox injeksjoner, ifølge Plasticsurgery. org. Botox er botulinumtoksin og når injiseres kan redusere eller eliminere kråke's føtter, på pannen bretter og fine linjer. Individet har ofte tykke horisontale eller vertikale linjer eller bånd på halsen. The band, når horisontal, ligner til rundskrivet band som du ser på en trestamme. Båndene kan behandles med Botox i tillegg. I alle disse tilfellene, er imidlertid Botox bare en midlertidig fiks.

Beskyttelse

Hvis du er uinteressert i å gå under kniven, og deretter gjøre en alvorlig innsats for å vedlikeholde din hud. Ikke utsett det til solen, bære en solkrem og en lue når du er utendørs, og ikke røyk. Ifølge Mayoclinic. com, måter å opprettholde sunne, men aldring, hud inkluderer å unngå lange, varme bad og dusjer fordi det varme vannet tar olje ut av huden, som vil tørke ut huden. Tørr hud er ikke ungdommelig. Sterke såper også vil stripe olje ut av huden din. Bruk såpe som er fuktighetsgivende og milde, men likevel gjøre jobben og få deg ren. Hvis du pleier å være allergisk, unngå produkter som kan irritere huden og resultere i rødt, crusty, kløende skjemmende flekker og hovne øyne. Bruk oljebaserte produkter for å fjerne make-up og husk ikke å slepe på huden, særlig rundt øynene der huden er delikat og har en tendens til å rynke. Tungt fukte hele kroppen etter bading mens huden er fuktig ennå. Smøres huden ser sunnere ut, føles sunnere og vil ha en glød til det. Noen anti-aldring hudpleie produkter som pleide å være eksklusivt for hudleger er nå tilgjengelig for publikum på resept, inkludert Royal Gold, Ceramide C, Revitol, Avotone, OHT Peptide 3 og Kinerase, ifølge hud-pleie-reviews. com.

Vitaminer

Vitamin E er en antioksidant, og bekjemper frie radikaler som kan forårsake skade, og med kreft, til huden din. Vurdere å ta en vitamin B supplement. Biotin, som er medlem av vitamin B-familien, anses spesielt bra for hud og hår helse. Ikke drikk for mye alkohol, noe som kan dehydrerer huden.

Urter

I følge helse-og-skjønnhet-advice. com, det er urter som vil forsinke aldringsprosessen, inkludert aldring av huden. Du bør kanskje vurdere å spise reishi sopp, Polygonum root, Schizandra frukt, lycium frukt og gynostemma. Schizandra fjerner angivelig giftstoffer fra leveren din. Dette hjelper et individ ser yngre og føler seg bedre. Gynostemma har en anti-inflammatorisk effekt på kroppen din.

Trening

Trene er en av de viktigste nøklene til å holde huden og hele kroppen, inkludert ditt sinn, ungdommelig og fungerer på topp kapasitet. Trene resulterer i utslipp av endorfiner, det føles bra ting, og hjelper takle oss bedre med livets påkjenninger. Når du er stresset, viser den opp i ansiktet ditt. Trene setter fart på stoffskiftet, hjelpe deg å opprettholde en ideell vekt, øker sirkulasjonen i kroppen og fordeler lungefunksjon.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------