Stilling: helse > hud >

årsaker til oppblåsthet i overgangsalderen

   Mange av oss har hørt kvinner si at de aldri hatt et vektproblem, eller problemer med oppblåsthet-og prøver å få sine bukser med glidelås-før de gikk gjennom overgangsalderen. Er det en faktisk grunn til dette, eller er disse kvinnene rett og slett spiser for mye og skylde det på overgangsalderen? Faktum er at det er flere dokumenterte grunner til at kvinner opplever oppblåsthet og vektøkning i overgangsalderen. Så, nei, det er ikke i fantasien sin. Oppblåsthet er faktisk en av bivirkningene av fluktuerende hormoner

hormoner

Oppblåsthet i overgangsalderen kan være forårsaket av varierende hormoner, spesielt østrogen, ifølge 34-menopause-symptoms. com. Før peri-menopause og overgangsalder, når en kvinne er i ferd med å ha henne menstruasjon, den økende østrogennivå føre kvinner å beholde mer vann, noe som fører til oppblåsthet. Når østrogennivået bli ustabil og uforutsigbar under peri-menopause, væskeansamlinger og oppblåsthet også bli ujevn. Du kan våkner opp og føler seg fin og deretter i løpet av noen timer være oppblåst og rushing å pakke buksa.

Bile

Vi har alle galle i tarmen. Galle produseres i leveren og lagres i galleblæren. Formålet er å hjelpe fordøyelsen og å fungere som en smøring i tarmen. Når østrogennivået stuper i overgangsalderen, galle produksjonen avtar. Avføring kan bli hard og tørr og kan forbli i tynntarmen for lengre tid enn normalt fordi det ikke er tilstrekkelig smøring. Dette kan føre til forstoppelse og de tilhørende oppblåsthet, ifølge Menopause-symptoms. com

Flatulens

Mange postmenopausale kvinner rapporterer at de har blitt ganske Gassy. Dette er også på grunn av hormonelle svingninger, noe som påvirker produksjonen av gass. Legg det til redusert galle produksjon og vannretensjon og bloat er nesten uunngåelig.

Hormonbehandling

I følge Heartspring. net, hvis en kvinne velger å gjennomgå hormonbehandling, eller HRT, i overgangsalderen, kan dette forårsake oppblåsthet sammen med ømme bryster, humørsvingninger, hodepine og blødninger.

Menopause Vekt

Kvinner har en tendens til å få vekt når de går inn i peri-menopause, som kan vare i flere år, ifølge Bodylogic. md. En kvinne kan få et gjennomsnitt på ett pund i året til hun når full overgangsalderen. Kvinner som har kirurgisk overgangsalderen-hysterectomies-opp i vekt enda raskere. "Menopause vekt" er høflighet av det mannlige hormonet androgen, og kvinner vil tendere til å få vekten i magen, noe som vil ergre følelsen av oppblåsthet, snarere enn i sine hofter eller lår. Det hormonet progesteron avtar når en kvinne går gjennom overgangsalder. Når dette skjer, oppblåsthet og væskeansamlinger forekomme.

Insulinresistens

Når østrogennivået nedgang, ifølge Bodylogic. md, kroppen din etter nye kilder til østrogen. Fettcellene er østrogen kilder slik at kroppen konverterer kalorier til fett for å øke østrogen produksjonen. Når en kvinne kroppen feilaktig konverterer kalorier til fett, dette resulterer i østrogen overcorrection og insulin resistens og vektøkning, og oppblåsthet kan forekomme.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------